Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sargentini jövõ májusban felhagy a jelentgetéssel

Nagy Gábor

2018.09.10. 16:55

Soros György bérasszonya, Judith Sargentini Twitter-oldalán üzent "híveinek".

Eljön az ideje a búcsúnak is"

 

– ezt írta ki hétfőn Twitterére Judith Sargentini, kinek hírhedt jelentését a napokban tárgyalja az Európai Parlament (EP). A holland zöldpárti képviselő – aki 10 évig koptatta az EP székeit – e szerint úgy döntött: 2019-ben nem indul el az EP-választásokon, így nemcsak Brüsszel, hanem a kontinens is megszabadul a "munkásságától".

 

 

Sargentini azért döntött így, mert "elege van az eredmény nélküli vitákból". Azt írja: elfogyott a motivációja, amit a menedék és migráció témakörében folytatott, és "nem vár javulást itt sem". A képviselő még nem tudja, milyen szakmában folytatja. De vannak tippjeink, főleg ha a pénzcsapokat nézzük...

 

A holland EP-képviselő azt is mondta: nagyon várja a holnapi, azaz a keddi parlamenti vitát Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel.

 

Ismert, 2018. június 25-én fogadta el az Európai Parlament LIBE-bizottsága a Sargentini-jelentést, melynek vitájára jövő hét kedden kerül sor Strasbourgban. A jelentés számos pontban elítéli Magyarországot, többek között az illegális bevándorlás kezelése miatt. A vitára kiutazik Orbán Viktor is, hogy ismét felszólaljon Magyarország mellett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére