Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha a migrációról van szó, Európa az elrettentõ példa Ázsiában

Bokor Gábor

2018.10.19. 17:00

Dél-Koreára megpróbálták ráerõltetni, hogy fogadjanak be 400 jemeni bevándorlót, azonban az állampolgárok - látva az európai történéseket - azonnal közbeléptek.

Az emberek nem akarják, hogy a városaikban ugyanazok a problémák üssék fel a fejüket, mint amik Európában a bevándorlók miatt keletkeztek"

– mondta egy dél-koreai férfi.

A férfi elrettentő példaként hozta fel Franciaországot és Németországot.

Az év elején a liberális dél-koreai kormányzat egy új vízumprogram keretében jemeni migránsokat akart beengedni az országba, azonban a lépés általános közfelháborodást, petíciót és tüntetéssorozatot eredményezett.

Az Arab-félszigeten lévő muszlim országot évek óta polgárháború sújtja, melynek következtében menedékkérők tömegei hagyták el otthonukat.

A dél-koreai vezetés bevándorláspolitikája ellen létrehozott petíciót eddig több mint 714 ezren írták alá. Leginkább attól tartanak, hogy az újonnan érkezők gazdaságilag kizsákmányolnák az országot. 

Aggódunk. Eddig semmilyen kapcsolatunk nem volt muszlim emberekkel. Tudjuk, hogy nagy létszámú családokban élnek és magukkal hozzák a kultúrájukat, ami miatt nem akarnak majd beilleszkedni"

– mondta Hank Kim, egy dél-koreai utazási iroda vezetője, majd hozzátette, látják, hogy mi folyik Európában, mit okoznak a migránsok a kontinensen, és nem akarják, hogy ez hozzájuk is begyűrűzzön.

Szöul eddig 339 letelepedési engedélyt adott ki, további 85 eset pedig elbírálásra vár.

Svédországra elrettentő példaként hivatkoznak Japánban

Egy japán közgazdász a tömeges bevándorlással kapcsolatban elrettentő példának nevezte Svédországot. A szakértő szerint Japánnak nem sza...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére