Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Azért öt éve nem csinált volna ilyet egy jobbikos

Bokor Gábor

2018.10.20. 10:30

Addig jutott a Jobbik néppártosodása és balra tolódása, hogy a politikusuk az MSZP-bõl az LMP-be vándorolt Demeter Mártát már csak Mártikámozza, mintha öribarik lennének.

Ahogyan arról péntek este beszámoltunk, a Fidesz parlamenti frakciója az ügyészséghez fordul Demeter Márta országgyűlési képviselő ügye miatt.

A frakció megvizsgálta az LMP-s Demeter Márta ügyét, amelyben nem nyilvános adatokat tett közzé és hamisított meg politikai haszonszerzés céljával"

– áll a párt közleményében, ami azzal folytatódik, hogy álláspontjuk szerint több bűncselekmény gyanúja is felmerülhet, így az ügyészséghez fordulnak. 

Erre reagált még péntek este a Facebook-oldalán az MSZP-ből nem is oly rég az LMP-be vándorolt Demeter, aki a közleményt megfélemlítési kísérletnek titulálta.

Azonban nem is ez a mentegetőzés az érdekes, hanem ha lejjebb görgetünk a kommentek közé, ott az egyik első hozzászóló nem más, mint Varga-Damm Andrea, jobbikos képviselő, aki olyan nyájasan ír képviselőtársának, mintha ugyanannak a pártnak lennének a tagjai és ezer éve ismernék egymást, holott akár csak öt évvel ezelőtt a politikai paletta két végén foglaltak helyet. Hiába, azóta sok klezmer lefolyt a Spinoza-házban.

Mártikám! Ez is csak azt jelenti, hogy számítasz. Számolni kell Veled. Azért próbálnak bántani, felelősségre vonni a semmiért. Úgy kenterbe vered ezt a sok lusta hivatalnokot, hogy csak kapkodják a fejüket"

– írta Varga-Damm.

A jobbikos politikusról korábban többek között az derült ki, hogy Simicska Lajos embere, többször lencsevégre kapták már az oligarchát és Varga-Dammot. 

Simicska egy jobbikossal smúzolt a hétvégi kézilabdameccsen

2017. április 3. 08:28 Simicska Lajos egyre nyíltabban vállalja kapcsolatát a Jobbikkal. Mint már korábban megírtuk, Simicska Lajos nyíltan beismerte, hogy a Jobbikkal szimpatizál. A vállalkozó azt mondta, hogy nem bútoroztak össze a Jobbikkal, illetve nem állapodtak meg semmiben, ám minden szimpátiám a Jobbiké" A milliárdos úgy véli, hogy ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére