Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kölyöksajtóklubból kiderült, hogy miért rasszisták a liberálisok

888.hu

2018.11.01. 17:20

Ezen a héten sem maradt téma nélkül az ECHO TV Sajtóklub 2.0 címû mûsora. Angela Merkel, minden szírek oltalmazója és a német szénerõmûvek védõszentje belekezdett hosszú menetelésébe az emlékiratai felé; az LMP megállapította, hogy Orbán nem oldott meg egyet sem a világ összes problémája közül; a messzi Egyesült Államokban pedig a feketék egy része döntött úgy, hogy elég volt a demokratákból, õk inkább Trumppal szeretnék naggyá tenni Amerikát.
Kisebbség, nemzet

A demokraták meg akarják szabni nekünk, ki a kisebbség, mi a nemzet - jelentette ki Falusi Vajk a műsorban. Hozzátette, ez a folyamat Magyarországon is érezhető volt.

A baloldal ezidáig megpróbálta elmagyarázni nekünk, hogy mi, a jobboldal antiszemiták és kirekesztőek vagyunk, mivel gyűlöljük a zsidókat és a cigányokat.

Miközben a hazai kisebbségeket épp a hagyományos jobboldal védelmezi, például azzal, hogy Orbán Viktor nem engedett ide több millió muzulmánt. Addig Nyugat-Európában a zsidó közösségeket veszélyeztetik azok a politikusok, akik migránsok százezreit engedik be.

Trump-párti feketék?

A nagy kérdés igazából az, hogy újjáéled-e a fekete konzervativizmus az USA-ban? Az amerikai Demokrata Párt olyan, mint a Jobbik, nem azért mert mindkettő mögött ott áll egy bukott milliárdos, hanem azért ,mert mindketten új múltat akarnak, miközben szebb jövőt ígérnek.

Bizonyára kevesen tudjátok, de a hírhedt fajvédő szervezetet az amerikai Ku-Klux-Klant a Demokrata Párt nagyjai alapították. Ahogy a demokraták voltak azok is, akik bevezették a szegregált oktatást, akik ellenezték a rabszolgák felszabadítását, akik deportálták és mészárolták az indiánokat, s akik a lincselés elleni törvényt folyamatosan elgáncsolták.

De az alábbi plakátot is demokraták terjesztették:

Baloldali zsákutca

Falusi Vajk szerint a baloldal megbélyegezte azt a csoportot, amelyet évtizedeken át védelmezett. Az áprilisi választáson látszott, hogy azokon a területeken, ahol romák, cigányok nagy számban laknak, ott a Fidesz jól szerepelt, akkor a baloldali média ezt úgy dolgozta fel, hogy heteken át arról beszéltek, hogy a „hülyék” szavaznak a Fideszre. Megbélyegezték azt a csoportot, amelyet évtizedeken át védelmeztek.

Európa komoly kihívások előtt

Európa kihívások előtt áll, komoly kérdésekre kell választ találni. Ilyenkor természetes, hogy a határozott irányvonalak megerősödnek. Az emberek azokat támogatják, akiknek van határozott elképzelésük, és nem a himi-humi pártokat, az egyrészt másrészt politikákat.

A nehéz idők erős embereket teremtenek, az erős emberek egy jó világot teremtenek! A mi erős emberünk jó világot akar, egy erős Magyarországot és egy magabiztos Európát!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére