Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: echo tv

Nem alaptörvény-ellenes a KESMA nemzetstratégiaivá minősítése

Nem alaptörvény-ellenes az a kormányrendelet, amellyel nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítették a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) bővítését – mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab) csütörtökön közzétett határozatában.

Szijjártó: a liberális mainstreamnek az a problémája, hogy igazunk van

Ma a globális politikában és azon belül nyilvánvalóan az európai politikában is van egy óriási adag képmutatás, frusztráltság, illetve rosszul értelmezett elvárásoknak való megfelelési kényszer - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az Echo TV A nyolcas címû mûsorában. Szijjártó Péter úgy látja, hogy egyes politikusok olyan koordináta-rendszereket választanak, amelyek irrelevánsak.

Dokumentumok bizonyítják, hogy a Szeviép újította fel Ujhelyi luxusházát

Dokumentumokkal igazolja a Szeviép volt vezetõje, hogy õk újították fel az MSZP-s Ujhelyi István szõregi házát. A Szeviép a munkáért cserébe állami megrendeléseket kapott a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején.

Deutsch Tamás: a visegrádi négyek az EU egyetlen esélye a túlélésre

Birodalmi törekvésû Európai Egyesült Államok vagy erõs, egymással együttmûködõ szuverén nemzetállamok? Az Echo TV mûsorában, A nyolcasban ezúttal az európai vezetõk birodalmi törekvései és az unió túlélési esélyei kerültek megvitatásra.

Más emberek kisemmizésében is részt vett Varga-Damm Andrea

Az Echo TV Informátor címû mûsora korábbi adásában bemutatta, hogy a jobbikos Varga-Damm Andreának az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején köze lehetett a lakásmaffiához. Sõt, személy szerint õ ellenjegyzett egy olyan szerzõdést, amely azt eredményezte, hogy egy idõs nõnek el kellett hagynia a saját otthonát. Az oknyomozó mûsor újabb gyanús szerzõdést talált.

Deutsch Tamás: az erõs nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövõjérõl szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erõs nemzetállamokra építõ uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - errõl az Echo TV-n vasárnap adásba kerülõ A nyolcas címû mûsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselõje szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentõs részük a balliberális ideológiák fogságában vergõdik.

Összeolvad az Echo és a Hír TV

Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zrt. beolvad a Hír TV Mûsorszolgáltató és Hirdetésszervezõ Zártkörûen Mûködõ Részvénytársaságba - jelentette be a két társaság tulajdonosa.

Szarvas József: tanuljuk vissza kultúránkat!

Apa, anya, férfi, nõ, ünnep, hagyomány, barátság, haza, nemzet - fontos fogalmak, de vajon tudjuk-e, hogy mit jelentenek és milyen hatással vannak életünkre? Miért kell tartalommal megtölteni õket? A nyolcas legutóbbi adásában ezek a kérdések kerültek megvitatásra.

Videó: Orbán Viktor beszéde a '48-as szabadságharc évfordulóján

A miniszterelnök ünnepi beszédében leszögezte, hogy a magyaroknak joguk van a saját hazájukhoz, joguk van a saját magyar életükhöz. Brüsszel tervei és birodalmi vágyai kapcsán Orbán Viktor úgy fogalmazott, az európai ember csak akkor lehet boldog, ha maga dönthet saját és nemzete sorsáról.

Nógrádi György: a migráció élet-halál kérdése

A migráció ma élet-halál kérdés, és sajnos ki kell mondani, hogy Európa ma a végveszély szélén van. Az Echo TV mûsorában, A nyolcasban ezúttal a bevándorlás, Európa és a világpolitika három fõszereplõje került górcsõ alá.

Vissza az oldal tetejére