Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dokumentumok bizonyítják, hogy a Szeviép újította fel Ujhelyi luxusházát

Pörge Béla

2019.03.28. 18:28

Dokumentumokkal igazolja a Szeviép volt vezetõje, hogy õk újították fel az MSZP-s Ujhelyi István szõregi házát. A Szeviép a munkáért cserébe állami megrendeléseket kapott a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején.

Baranyi Sándor, a Szeviép volt vezetője a Délmagyarország napilapnak azt nyilatkozta, a szocialista politikus szőregi házát 30-40 millió forint értékben hálából újították fel, hogy Ujhelyi segítségével munkát kaphassanak a Gyurcsány és Bajnai kormányok idején. 

A Szeged-Szőregi telken álló ingatlan első részében a nagy családi ház áll. Baranyi Sándor szerint a ház mögött egy wellness-részleg található egy különálló házban: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel. A házról korábbi cikkünkben már írtunk, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy Baranyi Sándor dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására. A Szeged.ma szerint azonban a Szeviép volt vezetőjének bizonyítéka van az ügyletről.

Az MSZP-s Mesterházy Attila hazugságnak nevezte a  Szeviép-vezető állításait.

A 2010-es országgyűlési választások előtt néhány nappal Botka László és Ujhelyi István adta át a Szegedet elkerülő M43 autópálya egyik szakaszát, azt, ahol a Szeviép Zrt. is dolgozott. Baranyi Sándor volt Szeviép-vezető a helyi napilapnak most azt is elmondta, hogy a kivitelezést végző spanyol fővállalkozót a két szocialista politikus hozta be az országba, pedig a cégnek nem volt forgótőkéje, nem voltak eszközei, sem emberei – számol be a hírről az Echo TV.

Baranyi szerint Ujhelyi házának felújítása mellett úgy tudja, számos beruházásnál három százalékot kellett a cégeknek visszaosztani, abból kettő ment a központba, egy pedig abba a régióba a választási kampányra, ahol a beruházás létrejött.

A szegedi Fidesz többször is felszólította Ujhelyi Istvánt, hogy valljon színt az ügyben, ő azonban nem nyilatkozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére