Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.11.30. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Ma tovább pörgött a lejáratási-ügy, amelyben a svédországi állapotok miatt szót emelő svéd-magyar nőt akarták befeketíteni a balliberális lapok. A 888 kiderítette, hogy Dezső Andrásra, az index.hu újságírójára a lehető legenyhébb büntetés kiszabását indítványozta a bíróság. Az ítélet megrovásban részesítené az újságírót, aki egy kőkemény lejáratócikket írt a "független és objektív" index.hu hasábjaira. Azt is kiderítettük, hogy Spirk József, a 24.hu újságírója az ügyben hamis híreket terjesztett. További részletek itt olvashatsz.

Kiállt a magyar kormány mellett az Európai Parlament (EP) "büntető döntésével" szemben Andy Harris és 11 további amerikai republikánus volt és jelenlegi kongresszusi képviselő. "Csakis a magyar népnek szabad döntenie arról, hogy az önök kormánya milyen politikát folytasson!" - írta Harris a levélben. További részleteket itt találsz.

Elhibázott dokumentum az ENSZ globális migrációs csomagja, súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Prágában. A kormányfő találkozott cseh kollégájával, Andrej Babissal, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: a dokumentum olyan elvi tételeket fektet le, amelyek nem csökkentik, hanem serkentik az illegális migrációt. A két kormányfő találkozójáról itt találsz több infót.

Az AfD szerint titokban Angela Merkel állíttatta össze az ENSZ migrációs megállapodását. Az ellenzéki AfD egy bizalmas német kormányzati dokumentumra hivatkozva azt állítja, hogy a nyíltan a korlátlan bevándorlást támogató ENSZ globális migrációs csomagjának tartalmát a Merkel-kormány dolgozta ki. Az érdekes fejleményről itt olvashatsz bővebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére