Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gratulálunk a demokratáknak: többe került az USA kormányzati leállása, mint a fal megépítése

Forisek Ádám

2019.01.28. 13:47

A bevándorláspárti demokraták a mexikói határra szánt fal felhúzását akarták megakadályozni azzal, hogy nem szavazták meg a költségvetést. Sikerült ezzel egy gyönyörû öngólt rúgniuk, és ráadásul még le is leplezõdtek.
WASHINGTON D.C., 13:47

A bevándorláspárti demokraták a mexikói határra szánt fal felhúzását akarták megakadályozni azzal, hogy nem szavazták meg a költségvetést. Sikerült ezzel egy gyönyörű öngólt rúgniuk, és ráadásul még le is lepleződtek.

Az Egyesült Államokban végbement kormányzati leállásról már több ízben is írtunk a 888.hu-n. A költségvetési vita következtében beálló leállás legalább 6 milliárd dolláros veszteséget eredményezett az Egyesült Államok gazdaságára az S&P Global Ratings elemzése szerint.

Az eredményeket a cég a termelékenység és gazdasági tevékenység csökkenéséből következtette ki.

Miheztartás végett: ez több, mint amit Trump követelt volna költségvetési tervezetében, ő ugyanis 5,7 milliárd dollárt kívánt volna költeni az USA déli határán felhúzandó falra.

Az összesen 35 napon át tartó részleges kormányzati leállás következtében mintegy 800 000 alkalmazott volt kénytelen szabadságra menni, vagy fizetés nélkül dolgozni. A Demokrata Párt politikusai minden kétséget kizáróan bizonyították, hogy anyagi érdekek egyáltalán nem érdeklik őket, csak a bevándorlás támogatása. Az pedig, hogy emiatt több százezer amerikai polgárral szúrtak ki, láthatóan nem zavarja őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére