Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.03.18. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Újabb terrortámadás történt Nyugat-Európában: egy török férfi kezdett el lövöldözni a hollandiai Utrecht városában egy villamoson. A korábban az Iszlám Állam támogatása miatt letartóztatott, de aztán szabadon engedett merénylő három embert megölt, többeket súlyosan megsebesített. A rendőrségnek hatalmas hajtóvadászatot követően sikerült elfognia a muszlim terroristát. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közlése szerint nincsen magyar áldozata a vérengzésnek.

Nemcsak Hollandiában romlik a közbiztonság a bevándorlók miatt, a brit igazságügyi minisztérium legújabb jelentése szerint 2018-ban összesen 21 484 fegyveres támadást követtek el a szigetországban, ami rekordmagasnak számít. A jelentés kiemeli, hogy tíz évvel ezelőtt a munkanélküliség sokkal nagyobb volt, mint jelenleg, a gazdaság is rosszabb állapotban volt, most mégis több támadást regisztrálnak. 

A Nyugat- és Észak-Európában megszaporodó erőszakos bűncselekmények és terrortámadások dacára még mindig a bevándorlást pártoló magyarországi ellenzéknek ma nagyon hétfő volt, Gyöngyösi Márton, Farkas Gergely és Jakab Péter is megkapta a magáét.

Végezetül egy gyászhír: a mai napon elhunyt Baló György televíziós műsorvezető. Az ismert médiaszemélyiség 71 éves volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére