Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Sokan próbálnak fellépni a bevándorlásellenes erőkkel szemben, de ez a kísérlet láthatóan megbukott”

Zelenka Dóra

2019.05.24. 15:10

A kampányban nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon egyetlen bevándorlásellenes politikai erő van, ez pedig a Fidesz–KDNP szövetsége – jelentette ki Kovács Zoltán államtitkár.

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Hírlapnak elmondta: a kormánypártok kilátásai jók, de ahhoz, hogy valóban jól szerepeljenek, el kell menni vasárnap szavazni a Fidesz-KDNP-re, mert most kell megállítani a bevándorlást.

A bevándorláspárti oldal, a baloldal és a liberálisok mindent megtettek azért, hogy megpróbálják elnyomni azokat a hangokat, amelyek a lényegről akarnak beszélni

– értékelte az EP-választási kampányt Kovács Zoltán hozzátette: ugyan sokan próbálnak fellépni a bevándorlásellenes és szuverenista erőkkel szemben, de ez a kísérlet láthatóan megbukott.

Az osztrák kormányválsággal kapcsolatban az államtitkár elmondta: osztrák belügyről van szó, és csupán egyvalaki hivatott eldönteni, hogy mi történjen a továbbiakban: az osztrák választó.

Nyilvánvalóan az egyik oldalon egy vállalhatatlan és felelőtlen hozzáállásról beszélhetünk Heinz-Christian Strache alkancellár részéről, másfelől viszont egyértelmű, hogy új, feltehetően titkosszolgálati eszközöket alkalmazó szereplők jelentek meg a politikai színtéren

– tette hozzá.

A nemzeti érdek dönti majd el, hogy az EP-választást köve­tően milyen európai pártcsaládhoz kívánnak tartozni.

Kovács Zoltán elmondta: a lényeg az lesz, hogy az EPP egy bevándorlásellenes álláspont és az európai keresztény kultúra megvédése mellett köteleződik-e el, vagy folytatódik a balra tolódása és az elsősorban az észak- és nyugat-európai tagpártokra jellemző baloldali-liberális elvek, értékek mellett teszi-e le a voksát.

Manfred Weber támogatásával kapcsolatban Kovács Zoltán azt mondta: sajnálatos, hogy Weber úr a választási kampányban bármerre járt, mindig éppen azt mondta, amit hallgatósága hallani akart, ez viszont egy elvhű politikus esetében nem feltétlenül a legjobb ajánlólevél.

Akkor végképp tarthatatlanná vált a helyzet, amikor az EPP csúcsjelöltje kijelentette, a magyarok szavazatával nem kíván az Európai Bizottság vezetője lenni. Ez már nem is fog megvalósulni

– mondta.

Az ellenzéki pártokkal kapcsolatban az államtitkár elmondta: a kampányban nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon egyetlen bevándorlásellenes politikai erő van, ez pedig a Fidesz-KDNP szövetsége. Mindenki más bevándorláspárti, akik a pénzért és a hatalomért képesek lennének beengedni a migránsokat, és megszavaznának minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot.

Nem a brüsszeli érdekeket kell itthon képviselni, mint ahogyan azt az ellenzéki pártok teszik. Mi 2010 óta egyértelművé tettük, hogy számunkra mindig Magyarország lesz az első, ez valamennyi konfliktus esetében így volt

– tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére