Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korlátozza a 888 elérését a kampányban a Facebook

Sümeghi Lóránt

2019.05.24. 17:00

Több olvasónk is jelezte nekünk, hogy a Facebook felületén hiába kedveli és követi a 888.hu-t, alig vagy egyáltalán nem jelennek meg az ott közzétett cikkeink a hírfolyamukban.

Az elmúlt hetekben napi szinten több olyan levél futott be a szerkesztőségünkbe, miszerint dacára annak, hogy rendszeresen olvassák a 888.hu-t, a Facebook mégsem dobja fel az ott közzétett cikkeinket a hírfolyamukban. Sajnálatos módon visszajelzéseik egyeztek a mi tapasztalatainkkal is, hiszen amióta a Facebook bevezette április 10-től az úgynevezett „Click Gap” irányelvét – amelynek időzítése „véletlenül” az európai parlamenti választások kampányidőszakának kezdetével esett egybe – jócskán lecsökkent posztjaink organikus elérése, hiába van több mint negyedmillió követőnk.

Az algoritmusokon keresztül, a hírfolyamba bejutó és ott szétterjedő posztok „elnémítását” elvileg azért fejlesztették ki Zuckerbergék, hogy az aránytalanul sok hivatkozással ellátott, szerintük álhírekkel operáló oldalak posztjai akkor se tudjanak virálisan elterjedni, ha az adott oldal több százezer aktív követővel, olvasóval rendelkezik. Csakhogy valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva éppen úgy lett kalibrálva a cenzúragépezet, hogy számtalan jobboldali és bevándorlásellenes portál elérését is visszafojtották külföldön és itthon is.

Ezért arra kérünk titeket, hogy ha nem akartok lemaradni híreinkről, akkor közvetlenül a böngészőtökbe írjátok be, hogy 888.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére