Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Így kell felnyársalni egy hitetlent” – nevetgélt sütögetés közben a londoni terrorista

Sümeghi Lóránt

2019.06.09. 16:50

A két évvel ezelőtt 8 halálos áldozatot és 48 sérültet eredményező londoni terrortámadás végrehajtója, Khuram Butt néhány héttel a merénylet előtt azon nevetgélt barátjával egy kerti sütögetés közben, hogy a húsokat a nem muszlim honfitársaikhoz hasonlóan kell felnyársalni.

Korábban több ízben is megírtuk, hogy a pakisztáni származású Khuram Butt iszlamista támadó hírhedt volt szélsőséges nézeteiről: egyedül a KFC nevű gyorsétteremben vállalt munkát, hogy még csak véletlenül se érintkezzen sertéshússal. Mi több, Butt egy szomszédjának még be is vallotta, hogy Allah nevében a saját édesanyját is megölné, ha kéne. Mindez a hatóságok szerint nem adott elegendő okot arra, hogy megfigyeljék, ám az újabb napvilágra kerülő információk szerint a terrorelhárítók minden bizonnyal hibáztak.

Íme a londoni terroristák háttere

LONDON, 13:28 Több információ is napvilágra jutott a londoni terrortámadás két megnevezett elkövetőjéről. Már beszámoltunk arról, hogy az egyik elkövető, Khuram Shazad televíziós celeb volt: a Channel 4 dokumentumfilmjében lobogtathatta az Iszlám Állam zászlaját. A brit parlament alatti alagútrendszerhez is hozzáfért a dzsihadista Ugyanis a londoni metró több állomásán is dolgozott, ahonnan végül azért rúgták [...]

Ugyanis sajtóértesülések szerint egyértelmű jelek is voltak arra vonatkozóan, hogy Butt közveszélyes. Ennek bizonyítékaként emlegetik azt a pillanatot is, amikor a merénylet előtti hetekben Butt egy nagyszabású kerti partit rendezett annak tiszteletére, hogy fia született. Szemtanúk szerint itt egy hagyományos muszlim öltözéket viselő ismerőssel együtt nevetett azon, hogy a sütögetésre szánt húsdarabokat ugyanúgy kell felnyársalni, mint a kafírokat, azaz a hitetleneket.

Emlékezetes, a késeléssel és gázolással egybekötött támadást követően a kiérkező rendőrök Buttot és két másik társát is agyonlőtték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére