Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: Karácsony Gergely szakadatlan háborúskodást ígér

Tóth Dalma

2019.07.08. 09:40

„Én nyugalmat akarok, és megvédem a várost. Karácsony Gergely – Gyurcsány nyomán – tüntetést, forradalmat, szakadatlan háborúskodást ígér. Ráerőltetné a városlakókra a feszültséget. Karácsony gerillaharcról álmodik” – írta Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent nyílt levelében.

A politikus szerint:

Karácsony nem is beszél Budapest tényleges problémáiról, valószínűleg mélységében nem is ismeri azokat. A lényeg, hogy Gyurcsány irányíthassa. Gyurcsány Ferenc mindenáron vissza akarja szerezni a hatalmat, ha nem is formálisan, de úgy, mint mondjuk Teng Hsziao-ping. A történetnek ez a lényege, a többi halandzsa.

A nyílt levélben Tarlós István leszögezi, hogy ab ovo nem zárkózik el a vitától, de hozzáteszi, hogy „nem az ő szabályaik szerint”. „Tehát hogy Gulyás Marcik, Magyar Györgyök, netán maga Karácsony majd javasolják a témákat, utána pedig a vitavezetők (vagy más) a színfalak mögött a Gerivel esetleg megkonzultálják, betanultatják azokat, hát olyat vagy hasonlót biztosan nem játszunk” – fogalmazott a főpolgármester.

Fotó: MTI

A városvezető a nyílt levélben kitér az elmúlt kilenc év eredményeire, egyebek mellett a 4-es metró befejezésére, a budai fonódó villamos megépítésére, a Széll Kálmán tér megújítására, számos közterület, közpark rekonstrukciójára, fejlesztésére, valamint már beindult, illetve beinduló fejlesztésekre, mint például a Lánchíd és teljes környezete felújítása, a Blaha Lujza tér és a Széna tér rekonstrukciója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére