Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lengyelország első nyíltan homoszexuális politikusa szerint Krakkó érseke maga a sátán, amiért buzilobbiról beszélt

Horváth Tamás

2019.08.03. 12:45

A homoszexuális képviselő azt fontolgatja, levelet ír Ferenc pápának, hogy feddje meg az érseket.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az európai katolicizmus egyik utolsó bástyájának számító Lengyelországban is rohamtempóban nyomul előre az úgynevezett buzilobbi. Bő egy héttel ezelőtt a ránehezedő nyomás hatására a bíróság foglalt állást a hagyományos értékekkel szemben, amikor is betiltotta a Gazeta Polska konzervatív hetilap „LGBT-mentes övezet” feliratú matricáit.

A betiltott matricák

Nem kellett sokat várni az újabb szivárványos offenzívára, ezúttal Krakkó érsekét, név szerint Marek Jedraszewskit kérdezik fel a haladók, amiért kimondta az igazságot az LMBTQ-lobbiról.

Jendraszewski a varsói felkelés tiszteletére tartott szentmisét csütörtökön, az események 75. évfordulóján. Az érsek a szentbeszédében nem kertelt, a kommunisták által terjesztett vörös pestis analógiáján szivárvány pestisnek nevezte az LMBTQ-lobbit.

A hazánkat többé már nem fertőzi a vörös pestis, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lenne egy másik, amely kontrollálni akarja a lelkünket, a szívünket és az elménket

– mondta Jendraszewski.

Az érsek ezt követően kijelentette, hogy a kommunista ideológia és az LMBTQ-mozgalom által hangoztatott eszmék ugyanarról a tőről fakadnak.

Nem marxisták, nem bolsevikok, de ugyanaz a szellem ihlette őket, mondhatni neomarxisták

– húzta alá, hozzátéve, hogy a globális buzilobbi a szivárványkórral Lengyelországot is megpróbálja megfertőzni.

Marek Jedraszewski

Mondani sem kell, hogy az érsek szavai elindították a sivalkodáscunamit. A Tavasz nevű balliberális pártot vezető Robert Biedron, aki Lengyelország első bevallottan homoszexuális politikusa, a sátán megtestesülésének nevezte Jendraszewskit.

Biedron azt is kilátásba helyezte, hogy levelet ír Ferenc pápának, amiben arra kéri az egyházfőt, hogy feddje meg a krakkói érsekség első emberét.

A politikus szerint az érsek átlépett egy olyan határt, amit egy demokráciában nem szabad átlépni.

Igen, homoszexuális vagyok. Várom, hogy az érsek a szemembe mondja, hogy én is fertőzött vagyok. Ez esetben elmondanám neki, hogy gyerekkoromban öngyilkos gondolatok kerülgettek, miután azt olvastam, hogy melegnek lenni betegség

– érzékenyített a balliberális pártvezér.

Lengyelország az egyik utolsó európai állam, amelyet még nem sikerült teljes egészében behálóznia a buzilobbinak. Ugyanakkor a közelmúlt eseményei azt mutatják, hogy a kultúrharc egyre inkább fokozódik – ha a hagyományos értékek képviselői nem szeretnének elbukni, fel kell venniük a kesztyűt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére