Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem várt helyről kaptak pofont a bevándorláspárti civil szervezetek

Sümeghi Lóránt

2019.08.22. 13:58

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) szerint a bevándorláspárti NGO-k egyre aggasztóbb mértékben radikalizálják a migránsokat.

Vincent Cochetel szavai valamelyest meglepőek, hiszen köztudott, hogy az ENSZ globális célkitűzései között kiemelt helyen szerepel a szervezett migráció lebonyolítása és elősegítése. Ebben pedig nem titkolt partnerek a többek között Soros Györgyhöz köthető bevándorláspárti civil szervezetek is, amelyek alapítványokon keresztül biztosítanak forrásokat a migránsok utaztatására, ellátására, valamint jogi képviseletére.

Most azonban – bár jó néhány évvel lemaradva a magyar állásponthoz képest – az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága arról beszélt a Twitteren, hogy a civil szervezetek nagymértékben felelősek abban, hogy radikalizálják a migránsokat, akik így túlfűtve és kivitelezhetetlen álmokkal és elvárásokkal érkeznek Európába. Mint írta,

az Open Arms visszautasította a Spanyolországban való biztonságok kikötés lehetőségét. Értem, hogy nehezek a körülmények a hajón, de aggasztó az a mértékű radikalizáció, melyekkel egyes migránsokat álmaikat és követeléseiket illetően feltüzelnek Líbiában és más országokban.

Korábban megírtuk, az Open Arms hajója augusztus elsején vette fedélzetére a több mint százhúsz fős csoportot. A jármű kezdetben az olasz tengerekkel határos nemzetközi vizeken, majd Lampedusától alig 800 méterre várakozott. A spanyol kormány még vasárnap bejelentette, engedélyt ad az Open Armsnak, hogy kikössön a partjainál, ám a hajót működtető segélyszervezet közölte: nem tudják elfogadni az ajánlatot, inkább zsaroló hadjáratot indítottak.

Kommunista indulóval ünnepelték a migránsok a partra szállást

Kikötött az Open Arms nevű migránshajó Lampedusa szigetén kedden késő este. A hajón lévő 83 migráns elhagyta a fedélzetet és partra szállt. Ezzel véget ért a bevándorlók tizenkilenc napig tartó kálváriája. Amikor éjjel befutott a hajó, a migránsok üdvrivalgásban törtek ki, megölelték egymást, táncra perdültek és dalra fakadtak, a kikötőben sokan tapsoltak.


A kálváriának végül kedden lett vége, miután Lampedusa szigetén kikötöttek. Ezt követően a migránsok üdvrivalgásban törtek ki, megölelték egymást, táncra perdültek és dalra fakadtak, a kikötőben sokan tapsoltak. A bevándorlók és az önkéntesek a Bella ciao olasz kommunista indulót is elénekelték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére