Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Utolérte Greta Thunberg a repülővel érkező, hatfős stábját

Sümeghi Lóránt

2019.08.29. 15:38

Az iskolakerülő, önjelölt klímaaktivista Greta Thunberg a kedvezőtlen időjárás miatt a tervezettnél később tudott csak New Yorkban csatlakozni a már korábban repülővel utaztatott stábjához.

Sajtóértesülések szerint behajózott versenyvitorlásával a manhattani North Cove Marina kikötőbe a klímahisztéria egyik legnagyobb reklámarca, Greta Thunberg. Az Asperger-szindrómás, obszesszív-kompulzív zavarral és szelektív mutizmussal küszködő Thunberg utazását hatalmas médiafigyelem övezte, ugyanis a PR-akció kellős közepén kiderült, hogy egy hat főből álló stáb szintén Amerikába utazott vele, azonban nem egy zéró kibocsátást garantáló hajón, hanem repülőn, amely köztudottan magas emissziós értékkel bír.

Greta Thunberg fejét nézegetve

Még nem áll rá a nyelvem, de tetszik. Eddig azt hittem, van klasszikus zene, jazz, popzene, rockzene, meg olyan zene, amit zenének hazudnak, holott bűnözők zaj kíséretében elhangzó szakmai önéletrajza. (Ez a rap. Nem értem, miért sorolják a zene kategóriájába, ilyen alapon az is zene, ha egy csempéző a fugázó zacskót ütögetve elmotyogja a tennivalókat: [...]

Bár a kikötőben ünneplő tömeg várta az aktivistát, a Thunberg által generált hisztéria sokak szerint több mint megosztó. Nemrég Svédországban egy lányt verbális abúzus ért mind az osztálytársaitól, mind pedig a tanárától amiatt, mert nem volt hajlandó kivenni a részét a klímaaktivista sztrájkjában. Mi több, Michel Onfray francia filozófus is kemény szavakkal illette Thunberget, miután a francia parlamentben tett látogatást. Mint mondta, „ennek a lánynak olyan az arca, mint egy kiborgé: mindenféle érzelmet nélkülöz. Nem mosolyog, nem röhög, nem csodálkozik, nem érez fájdalmat, sem örömöt. Egy babára emlékeztet engem, aki kijelenti, hogy az emberek korszaka lejárt.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére