Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem először árulja el a saját politikai közössége Karácsony Gergelyt

Horváth Tamás

2019.09.27. 16:08

Már a 2018-as országgyűlési választások kampányában is borzolta a kedélyeket egy hasonló szivárogtatás.

Karácsony Gergelyt még a saját politikai közössége is alkalmatlannak tartja – legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a bukott zuglói polgármestert két éven belül már másodszor szúrják hátba bizalmasai.

Mint emlékezhetünk, a 2018-as országgyűlési választások előtt négy hónappal, 2017 decemberében került fel az internetre az a hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjeként arról beszél, már megbánta, hogy elvállalta a jelöltséget.

Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre

– hagyta el Karácsony száját az azóta már klasszikussá vált mondat.

A felvétel másik releváns blokkja pedig így hangzik:

Sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM [Karácsony pártja – a szerk.] felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kibaszott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok.

Mint később kiderült, az ominózus mondatokat Karácsony a PM-mel szövetséges Együtt elnöki ülésén mondta el, a hangfelvételt pedig Berkecz Balázs, az Együtt akkori alelnöke hozta nyilvánosságra.

Ismét házon belülről érte támadás Karácsonyt

A 2017. decemberi esethez hasonlóan a szerda este nyilvánosságra hozott, találóan csak Karácsony őszödi beszédének nevezett hangfelvétel szivárogtatóját is Karácsony politikai közösségén belül kell keresni: a felvételen az hallható, amint a bukott zuglói polgármester

az egyik bizalmasával folytat párbeszédet.

Mivel a beszélgetőtárs hangja el van torzítva, Karácsony pedig a saját elmondása szerint nem emlékszik, hogy pontosan mikor, hol és kivel osztotta meg a baloldal maffiamódszereit taglaló információit, a szivárogtató kilétét egyelőre homály fedi.

Ez Karácsony őszödi beszéde

Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi a fővárosban. Ezúttal a bohóctriumvirátus legtutyimutyibb tagja, a mama kedvence Karácsony Gergely került a középpontba, miután szerdán este a Herbal Reality YouTube-csatornájára kikerült egy erős állításokat tartalmazó felvétel. A nagyjából három és fél perces hanganyag, amely minden túlzás nélkül nevezhető Karácsony őszödi beszédének, nem sokáig volt elérhető a videómegosztón, de [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére