Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez Karácsony őszödi beszéde

888.hu

2019.09.26. 12:42

Erős állításokat tartalmazó hangfelvétel szivárgott ki Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltről.

Tovább folytatódik az ellenzéki roncsderbi a fővárosban. Ezúttal a bohóctriumvirátus legtutyimutyibb tagja, a mama kedvence Karácsony Gergely került a középpontba, miután szerdán este a Herbal Reality YouTube-csatornájára kikerült egy erős állításokat tartalmazó felvétel. A nagyjából három és fél perces hanganyag, amely minden túlzás nélkül nevezhető Karácsony őszödi beszédének, nem sokáig volt elérhető a videómegosztón, de az internet nem felejt, így sok más honlapon is felbukkant – többek között a 444.hu-n.

A felvételen Karácsony Gergely budapesti főpolgármester-jelölt, bukott zuglói városvezető az önkormányzati választásról és néhány ellenzéki polgármesterjelöltről beszél.

Karácsony „igazságbeszéde” már csak azért is hajaz Gyurcsány Ferenc őszödi beszédére, mert a súlyos állítások privátnak tűnő környezetben hangzottak el, így Karácsony – Gyurcsányhoz hasonlóan – kötetlenül beszélt.

Az ellenzék egyik budapesti főpolgármester-jelöltje (a fővárosi roncsderbin Karácsony Gergelyen kívül Puzsér Róbert és Berki Krisztián is részt vesz) a felvételen egy ismeretlen, eltorzított hangú férfival folytat párbeszédet – vélhetően még hónapokkal korábban.

A felvétel

Karácsony őszödi beszéde egyből egy erős állítással indul, Zugló bukott polgármestere szerint az a veszély nem fenyeget, hogy a DK-tól a Jobbikig terjedő ellenzéki horrorkoalíció XVII. kerületi jelöltje, Gy. Németh Erzsébet megnyeri a választást.

 

Karácsony ezután – a szövegkörnyezetből kikövetkeztethetően – az MSZP erős embereivel folytatott alkudozásairól beszél:

Egy csomó minden rám van bízva, program, tehát ezekkel ők nem foglalkoznak, vagy legalábbis ott én soha nem egyeztettem senkivel, amik a hatalmi kérdéseken túl vannak, ott azt csinálok, amit akarok. Ezekben persze nem. Én úgy működök, hogy viszonylag ritkán csapok az asztalra, és ezt be akarom osztani. Nem egy autoriter ember vagyok, és eddig egyszer volt olyan, hogy azt mondtam, hogy ez így lesz, és akkor az úgy lett.

A saját tutyimutyiságának ecsetelése után Karácsony rátér egy másik ellenzéki polgármesterjelöltre, a Zuglóban az ellenzék színeiben induló MSZP-s Horváth Csabára:

A Horváth Csaba egyébként egy kurva nehéz falat, mert a Horváth Csaba sajnos egy szikla ebben a konstrukcióban, jobban, mint a Tüttő Kata vagy bárki. Az egész az, hogy őt kiszereljük ebből a dologból, és rábeszéljük az előválasztásra, ez volt a vigaszág.

Karácsony Gergely szerint Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna mégis jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak egy erős szocialista politikus tudná kordában tartani.

Ennek az alternatívája pedig egy sokkal jobb renoméjú volt iskolaigazgató, akit a helyi szocik akarnak, aki két perc után nem fogja tudni, hogy hol van, és szétlopnak mögötte mindent. Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni. Ez nyilván kifelé nagyon ciki, meg tartalmiakban is sok szempontból ciki

– hangzik Karácsony őszödi beszédének talán legerősebb blokkja.

Az egyik utolsó kérdésre adott válaszában Karácsony Gergely elmondja:

Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak.

A végén szóba kerül Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke is. Karácsony a beszélgetőpartnere kérdésére válaszolva megerősíti azt a híresztelést, miszerint a szocialista politikus többször is megfenyegette őt és a családját:

- Igaz, hogy megfenyegette a családodat?
- Ne viccelj. Többször.

Erős állítások, amik miatt joggal nevezhető ez a hangfelvétel Karácsony őszödi beszédének. Az alkalmatlanságáról híres politikus azóta adott a 444-nek egy rövid interjút, melyben próbálja menteni a menthetőt, magyarázni a bizonyítványt. Ezzel csak egy gond van, az elhangzottak magukért beszélnek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére