Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: az ellenzék a betarthatatlan ígéretekkel megtéveszti az embereket

Bokor Gábor

2019.10.13. 08:53

A főpolgármester a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában arról is beszélt, hogy a kampány nem arról szól, amiről kellene.

Tarlós István az önkormányzati választások kampányáról szólva kijelentette, az utóbbi hetek eseményei miatt elbizonytalanodás érezhető Budapesten és az országban is.

Akik most hirtelen indulatból, vagy jogos felháborodásból otthon maradnának, gondolják meg, hogy megteszik-e ezt

– hangsúlyozta, hozzátéve, amikor majd tisztulni kezd a kép, késő bánat lehet az otthonmaradásból.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltről azt mondta, Zugló az egyetlen hely, ahol Karácsony teljesítményt tudna felmutatni, de erről ő hónapok óta hallgat, pedig a kerületben voltak fizetésképtelenségre irányuló bírósági kezdeményezések és kifizetetlen számlákat titkosítottak. A főpolgármester szerint Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt tájékozatlanságát és gátlástalanságát támasztják alá a 3-as metróról tett kijelentései is, és ebben az ügyben azt sem tudja, miről beszél. Tarlós István hangsúlyozta, ő mindig az eredményekről próbál beszélni, vagy a már előkészített, reális fejlesztésekről.

Hozzátette, 170 tételben sorolták fel, öt oldalon, hogy főpolgármestersége kilenc éve alatt mi mindent valósítottak meg, ezen eredmények között megemlítette például a budai fonódó villamoshálózatot, a BKV járműállományának jelentős cseréjét, az új kerékpárutakat és a zöld-infrastruktúra koncepcióját. A kormány is rábólintott már a Lánchíd felújítására, aminél árvitára számít, és emlékeztetett, az ügyben kénytelen volt visszaadni a túlárazott pályázatokat. Azt ígérte továbbá, hogy folytatódik a BKV-járművek cseréje, felújítják a Blaha Lujza és a Széna teret, lesznek további kerékpáros fejlesztések, újjáépítik a ferihegyi gyorsforgalmi utat és megújítják a Városházát.

Tarlós István: „Nekem a Budapestiek érdekeit kell képviselnem”

Tarlós Istvánnak mindig is fontos volt a grundetika, a kampány utolsó heteit éppen ezért méltatlannak és gyomorforgatónak érzi. Mégis ilyen nyugodt még sosem volt választások előtt az elmúlt harminc évben. Vasárnap karfiolleves lesz az ebéd. A kampányfinisben beszélgettünk Budapest főpolgármesterével.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére