Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Feministák, sepregessetek a saját házatok táján!

Fodor-Horváth Zsófia

2020.03.06. 17:39

„Kijavították” a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene feminista, nővédő mozgalom aktivistái a kormány nőnapi filmjét. Olyan részleteket vágtak bele, amin fideszes politikusok cinikus, félreérhető vagy valóban ízléstelen megjegyzéseket tesznek a nőkre, bántó stílusban beszélnek velük. Az így elkészült videó végtelenül hangulatkeltő és olyan színben tünteti fel a kormánypártokat, mintha azok tagjai kizárólag nőgyűlölő, nőket lenéző, bunkó férfiak lennének.

Javasoljuk a nővédő feministáknak, hogy a saját házuk táján sepregessenek! A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár olyan, ellenzéki politikustól, aktivistától vagy megmondóembertől származó megnyilatkozást, amelyek a nőkre nézve végtelenül megalázóak és sértőek. Ha a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene célja valóban csak annyi lenne, hogy a nők elleni erőszakra objektív módon felhívja a figyelmet, ezeket is nyugodtan beválogathatták volna a videójukba. De nyilván nem erről van szó:

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csak egy újabb mozgalmár csoport, amely a nők elleni erőszak ügyét használja fel a kormányellenes politizálásra.

Pikó András VIII. kerületi polgármester és az MSZP-s Lattmann Tamás közösen élcelődtek Párkányi Eszteren, az Alapjogokért Központ elemzőjén, elismerve, milyen csinos, közben azt firtatva, vajon milyen egyéb funkciója van még.

A 24.hu sem tett tanúbizonyságot tiszteletről, amikor Orbán Ráhel terhességéről írogattak, vagy amikor Gyurcsány lapjáról átvéve mocskolták az eldobott pelenka miatt.

A párbeszédes Jávor Benedek Novák Katalint gyalázta és szexuális tartalmat látott bele a Berlusconival közös szelfijébe.

Vagy ott van a szintén párbeszédes Burány Sándor, aki szerint jó ötlet volt viccelődni a nők elleni erőszakon. Bangóné szerint amúgy tényleg vicces volt az élcelődés, jót nevetett a politikus szavain.

Gyurcsány és az „öregecskedő feleségek”:

Homonnay Gergely, a DK díszaktivistája, aki saját vagy macskája Facebook-oldalán heti rendszerességgel vesz szájára jobboldali vagy Fideszhez köthető nőket, feleségeket, anyákat. Vajna Tímeát például.

De ott van a „Nem szexelek fideszessel” Facebook-oldal, ami napi szinten dob ki valamilyen nőgyűlölő tartalmat, és persze ez ellen senki nem tesz semmit. Keresztes Ildikó például a kezdetek óta ki volt téve ennek a netes abúzusnak és gyalázattengernek.

És rólam ne is beszéljünk: ha a baloldal ünnepelt alkoholista költője lekurváz, a nők elleni erőszakról könyvet író Hercsel „Hiteles” Adél „alig bírja abbahagyni a röhögést”.

Vajon a vasárnap is vonuló nőjogi aktivisták mikor fognak a sajátjaik ellen is felszólalni?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére