Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folyamatos támadásoknak vannak kitéve a rendőrök Párizs mellett

888.hu

2020.04.21. 20:30

Yvelines megye nem biztonságos, még a hatóságok számára sem.

Komoly támadásoknak vannak kitéve a francia rendőrök a Párizstól néhány kilométerre található Yvelines megye bizonyos településein – írja a Le Parisien című lap.

A portál beszámolója szerint az elmúlt két hétben szinte minden egyes nap történtek incidensek, azonban a hétvége folyamán egymást érték a támadások.

Az első incidens pénteken este 7 óra magasságában történt Mureaux községében. Ekkor egy 15 fős banda támadt rá a járőröző rendőrökre, a járművükre többek között útburkoló köveket dobáltak. A rendőrök kénytelenek voltak könnygázgránátokat bevetni ellenük.

Néhány órával később Mantes-la-Jolie-ban egy 30 fős csoport támadt rendőrökre, szintén kövekkel. Itt is könnygázzal kellett szétoszlatni a tömeget.

Vasárnap este három településen is zavargások törtek ki, a többnyire fiatalokból álló tömeg kövekkel és más tárgyakkal hadakoztak a rendőrökkel, majd hétfő hajnalban Sartrouville-ben egy nagyjából 10 fős csoport tűzijátékokkal lőtt a rendőrökre, akik hanggránátokkal válaszoltak. A helyszínre a tűzoltóságot is ki kellett hívni, ugyanis több szemeteskukát is felgyújtottak a zavargás során.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére