Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: zavargás

Testkamerákat követel a német tűzoltóság és a rendőrség a pokoli éjszaka után

Testkamerákat követel a német tűzoltóság és a rendőrség a pokoli éjszaka után

Az erőszakos szilveszteri támadások után a rendőrség és a tűzoltóság vezetősége hatásos segítséget vár a politikától, így a bevetések videódokumentációját és a petárdák betiltását. Soha nem látott erőszakhullám irányult a rendőrök és a katasztrófavédők felé. A tűzoltóknak és a mentőknek csak Berlinben 1700 esethez kellett kivonulniuk.

Zavargásra emlékeztető bulit csaptak szilveszter éjjel német nagyvárosokban

Zavargásra emlékeztető bulit csaptak szilveszter éjjel német nagyvárosokban

Gyújtogatás, vandalizmus, és sok sebesült – ez a szilveszter éjszaka mérlege Berlinben és több német városban.

Ismét zavargások voltak Párizsban a kurdok elleni gyilkosság másnapján

Ismét zavargások voltak Párizsban a kurdok elleni gyilkosság másnapján

Párizsban szombaton is összecsapások törtek ki a rendőrség és a kurd közösség tagjai között az előző napi lövöldözés után, amelyben hárman meghaltak, hárman pedig megsebesültek.

Így gyászolja önmagát Svédország

Nemrégiben Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke hivatalosan is beismerte azon nyilvánvaló tényt, hogy a muszlimok integrációjára irányuló politika kudarcot vallott, ami párhuzamos társadalmakhoz és az erőszakos bűncselekmények számának folyamatos növekedéséhez vezetett. A traumatikus események átélése után természetes folyamat a gyász megélése, amit a szakirodalom öt fő szakaszra oszt fel: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás. Miután a kulturálisan idegen bevándorlók tömeges befogadása felszakította a svéd társadalom kohézióját, és Svédország gyakorlatilag megszűnt nemzetállamnak lenni, az ország vezetői is hosszú éveken át tartó gyászfolyamat részeként ébredtek rá végül a valóságra.

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke a múlt hét folyamán hivatalosan is elismerte, hogy országa képtelen volt integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat, ami párhuzamos társadalmak kiépüléséhez és az erőszak egyre erőteljesebb elharapódzásához vezetett. Az elmúlt években egyre romló svédországi állapotok (többek között a rendszeres robbanások, a klánháborúk, az antiszemitizmus és a nők elleni erőszak mértékének növekedése) egyértelművé tették a muszlimok sikertelen integrációját. Andersson beismerésének drámai jellegét tovább fokozza, hogy már olyannyira fenntarthatatlan állapotok uralkodnak, hogy többé nem lehet szőnyeg alá söpörni a svéd multikulturalizmus katasztrofális következményeit.

Vissza az oldal tetejére