Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lattmann Tamás ismét az Alapjogokért Központ női elemzőit gyalázta

888.hu

2020.10.06. 14:20

Habár az ismert baloldali jogászt annak idején éppen egy szexista megjegyzés miatt rúgták ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről, úgy tűnik, nem revideálta a nőkkel kapcsolatos nézeteit.

Ismét szexista botrányba keveredett Lattmann Tamás nemzetközi jogász, akit tavaly decemberben éppen azért rúgtak ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről, mert minősíthetetlen megjegyzést tett a Facebookon Párkányi Eszterre és az Alapjogokért Központ többi női elemzőjére. Akkor az alábbi kommentje verte ki a biztosítékot a közvéleményben:

Ez az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett »elemzők« osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?”

A tuzfalcsoport.blogstar.hu szúrta ki, hogy nem kellett sokat várni Lattmann újabb szexista megjegyzésére. A 2018-as választások előtt az MSZP miniszterelnök-jelölti pozíciójáért is bejelentkező jogász augusztus végén ismét az Alapjogokért Központnál dolgozó lányok „funkcióira” célozgatott.

Az már csak hab a tortán, hogy ezt az embert független szakértőként futtatja a baloldali média. Az a baloldali média, amely más ügyekben hiperérzékeny a szexizmusra és a nők jogaira...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére