Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét többmilliós megbízást kapott Czeglédy Csaba irodája Niedermüllertől

888

2021.01.11. 16:25

Közel ötvenmillió forint közpénz kerül a bűnöző Czeglédy Csaba cégéhez a DK-s Niedermüller Péter vezette erzsébetvárosi önkormányzat jóvoltából.

A jogerősen elítélt DK-s politikus csapatának közel ötvenmilliónyi közpénzt fizethetnek ki az idén – vette észre az Origo az önkormányzat honlapján. Gyurcsány Ferenc ügyvédje folyamatosan kapja a megbízási szerződéseket a városrész vezetésétől: a baloldali hatalomváltás óta ez a negyedik alkalom.

A kerület honlapján elérhető információk szerint az erzsébetvárosi önkormányzat 46 245 780 forintért bízta meg a Dr. Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodát az idei évre. A közzétett adatokból ugyanakkor nem derül ki pontosan, hogy a jelentős összegért cserébe milyen szolgáltatást kell nyújtaniuk Czeglédyéknek.

Ez pedig azt jelenti, hogy Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere az idén is folytatja korábban kialakított gyakorlatát, miszerint a különféle megbízások során előnyben részesíti a párt holdudvarába tartozó szereplőket

– számolt be az Origo.

A lap szerint korábban az erzsébetvárosi önkormányzat egy 1 270 000 forintos, majd egy 13 335 000 forintos és egy 33 147 000 forintos megbízást is adott a bűnöző cégének.

Mint arról korábban beszámoltunk, ilyen ügyvédet nyilvánvalóan nem alkalmaz senki, leszámítva a Gyurcsány vezette baloldalt, annak is elsősorban az erzsébetvárosi és újbudai polgármestereit. Nem sokkal a 2019-es helyhatósági választások után Niedermüller Péter és László Imre hipp-hopp szerződést kötött a Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával az érintett önkormányzatok jogi képviseletére.

Budai Gyula parlamenti képviselő nyilatkozott minderről tavaly novemberben a Kossuth rádiónak, hangsúlyozta, hogy ezek a DK-s önkormányzatok kifizetőhelyként működnek, méghozzá Czeglédy Csaba hallgatását fizetik meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére