Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Máshogy telt az idei húsvét is, viszont az ellenzéki pártok és médiumaik hozták a megszokottat

888.hu

2021.04.05. 19:59

Ezzel szemben a kormány és az orvosok húsvéthétfőn is dolgoztak, hogy legyőzhessék a vírust.

Meghalt 213, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 3874 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu.

Kiemelték:

Eddig 2 362 839 embert oltottak be Magyarországon, közülük 913 012-en már a második adag vakcinát is megkapták.

 

2,5 millió ember beoltása megváltoztathatja a járvány lefolyását – jelentette ki Szlávik János.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) a kormány honlapján arról számolt be, hogy az oltási folyamat az ünnepek alatt sem állt le, ennek köszönhetően várhatóan kedd éjfélig, legkésőbb a szerda délelőtti órákban eléri a beoltottak száma a 2,5 milliót

 

Orbán Viktor miniszterelnök a Facebookon osztotta meg, miben más a mostani és a tavalyi húsvét a járvány előttiektől. Azt írta, hogy idén, ahogy tavaly is, máshogy telik a húsvét.

Elmaradtak az ölelések, a locsolóversek, a hosszú beszélgetések, és a kölni sem került elő. Van helyette munka. Dolgozunk, hogy minél hamarabb legyőzhessük a vírust.”

 

385 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság. Hiába az ünnepek, a migránsok nincsenek tekintettel a húsvétra – se.

 

A XXI. Század Intézet elkészített egy elemzést, melyben azt vizsgálták meg, hogy az oltások kapcsán hogyan változott az európai és magyarországi pártok álláspontja. Az elemzés összegzése szerint a kormány nem először száll szembe a liberális fősodorral.

2010 utáni magyar unortodox gazdaságpolitika kapott sok bírálatot, de 2015-ben a migrációs válság idején is hasonló forgatókönyv zajlott le, vagyis a kezdeti bírálatok enyhültek.

 

Ismét álhírt terjesztett a baloldali médiumok.

Több portálon megjelent álhírrel ellentétben a szombati oltónapon nem zárt be korábban a terézvárosi szakrendelő, hanem a háziorvos véletlenül rossz napra, vasárnapra küldte be az oltandók egy részét”

- közölte a Koronavírus Sajtóközpont hétfőn az MTI-vel.

 

Húsvéthétfőn jött el az a nap, amire mindannyian vártunk az ellenzéktől. Az ellenzéki pártszövetség a Facebookon tett közzé egy olyan videót, melyben mindenkit arra kérnek, hogy éljenek a védőoltás lehetőségével. Teszik ezt úgy, hogy a baloldali pártok még ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen. A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

miközben a baloldali pártok másokat lebeszélnek, politikusaik »magukat bezzeg sorban beoltatják«.

 

Závecz Tibor, a Závecz Research közvéleménykutató tulajdonosa szembement korábbi állításaival, amikbe aztán jól bele is bukott. Nincs itt semmi újdonság. A közeledő kampányban a „független szakértő” Záveczek száma ugrásszerűen meg fog növekedni. Érdemes tehát megfontolni, kire hallgatunk és kire nem. Akik magukból már most bohócot csinálnak, azokra nagyon nem ajánlott – Horváth K. József írása.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére