Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A vírus az ellenzéki összefogás hetedik ereje

888.hu

2021.04.06. 13:00

Az ellenzéki összefogás nagymesterei többször is hangsúlyozták oltáselleneségüket, a kínai és orosz vakcinával szembeni ellenállásukat, így joggal merül fel a gondolat, hogy a vírust politikai eszközként használják.

 

Az oltás az egyetlen megoldás a vírussal szemben, és ezzel tisztában vannak az ellenzék vezetői is, mégis újra és újra a vakcinák ellen kampányolnak. Erre nagyon jó példa Komáromi Zoltán, a DK politikusa, aki orvos létére oltásellenes szólamokat hangoztatott.

Az Alapjogokért Központ ezért a Facebook-oldalán jelentette be: kampányt fog indítani annak érdekében, hogy az ellenzék politikai hergelését bemutassa követői számára.

Az oltással szembeni bizalmatlanság keltése nagyon jól jön az ellenzék számára, hiszen

minél több a halott, annál inkább hibáztatható a kormány, és így elterelhető a figyelem saját hibáikról.

Nem véletlen, hogy a „minél rosszabb, annál jobb” elvet képviselve be akarták tiltani a kínai vakcinát, majd az orosz oltás beadását emberkísérletnek nevezték, ahelyett hogy érdemben próbálták volna segíteni a védekezést. Hiszen ha a kormány rosszul jön ki a Covid-válságból, talán több szavazatot kaphatnak.

Immár több mint

3,7 millió fő regisztrált az oltásra, és 2 432 313 állampolgárt már beoltottak,

úgy tűnik, az oltásbizalmatlansági akciók nem érik el céljukat – azonban az utókornak majd látnia kell, ki állt a jó és a rossz oldalon, írja az Alapjogokért Központ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére