Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az inga majd visszaleng

Pozsonyi Ádám

2021.07.07. 15:00

 

„Az utóbbi évek legsúlyosabb tömeges hazai jogsértéséről, az ún. visszakényszerítésekről dönt csütörtökön a strasbourgi bíróság. A Magyar Helsinki Bizottság ügyfelének pere hozzájárulhat ahhoz, hogy végre felszámolják az eddigi rendőrállami gyakorlatot.”

Vannak fura fétisek. Egyesek a magas sarkú cipőt keresik, vagy a lakkcsizmát, más a telt idomú hölgyeket. Más egyebeket ne is feszegessünk. Nekem az a fura szokásom, hogy időnként belepillantok az egyértelműen hazaáruló szervezetek oldalaira. Biztos szeretem magam felbosszantani. Ha úgy vesszük, ez akár a másság egyik fajtája is lehet.

„Öt év alatt 72 ezer esetben zsuppoltak át külföldieket Szerbiába. Teszik mindezt anélkül, hogy az érintetteket meghallgatnák, azok előterjeszthetnének menedékkérelmet, és egyedi ügyükben kiutasításról szóló döntés születne. A szabályozás nem ad lehetőséget mérlegelésre, a rendőröknek mindenkit, védelmet kérőt, gyereket, beteget, sérült idős embert vagy akár terhes nőt is válogatás nélkül vissza kell kényszeríteni Szerbia „felé”. Sőt még azokat is, akik nem is Szerbiából léptek be országunkba. Ráadásul a rendőrök sokszor össze-visszaverik az embereket.”

Nem érdekel, ha valaki terhes. Terhesen minek indul? Meg amúgy is jobb neki a határ azon felén, ahol a férje is van, nem? Egyébként meg, a férje elengedte egyedül? Át a határon? Árkon-bokron, szögesdróton, kirekesztő magyar határőrökön keresztül? Ide a szörnyű gyűlöletbe? Hát, ha a férjeura ilyen, és ez a kultúra ilyen, akkor még kevésbé jöjjön ide bárki is.

„Ez a blogposzt most arról szól, mi is az a visszakényszerítés, és miért ellentétes a jogállami elvárásokkal, miért tekinthető rendőrállami megoldásnak.”

Azt nem értem, hogy miért Magyar Helsinki Bizottság a neve? A magyar érdek az, hogy ezek az akárkik ne legyenek itt, és egy darab se jöjjön. Aki meg itt van, azt zsupp. Kérem, nevezzék át Idegen Érdek Helsinki bizottságnak. A hazudozás bűn!

Mellesleg nem tudom, a fasisztázásnak, meg diktatúrázásnak van-e még hatása. Mert ha az 1-es nagyságrendű jobboldaliság is diktatúra, meg fasizmus, meg a 10-es nagyságrendű is, úgy az egész egyszerűen értelmezhetetlen. Márpedig azt mondják mindenre.

Ettől a rendőrállamozástól a hideg is kiráz. És amikor olvasom, elfog a sajnálat, a szánalom, és a részvét. Mert ezek az idióták nem értik a világ működését. Nem értik az élet törvényeit. De nem értik a fizika alapjait se. Igen, biztos azért, mert a fizika fehér felsőbbrendűség, és Isaac Newton is egy fehér férfi volt, nem pedig LMBTQ fekete akárki.

Itt egy pillanatra megállnék.
Senki sem tiltja meg se a feketéknek, se a szivárványosoknak, se a fekete szivárványos nőknek, hogy feltaláljanak, fessenek, zenét szerezzenek, jeleskedjenek a tudományok, a művészetek, vagy csak akár a vállalkozások terén. Szabad a pálya. Ma, ha valaki fekete, előnyt élvez a felvételin. Hajrá! Tegyék ezt mind. Zavaró, hogy a szellemi teljesítmények túlnyomó többsége fehér? Hajrá! Nem lerombolni kell a miénket, hanem feltalálni. Ha van valami film, vagy irodalmi karakter, akkor nem át kell festeni feketére, hanem írni egy újat. Egy jobbat. Egy sajátot. Egy feketét. Engem biztos nem fog zavarni. Valamiért még sem ezt cselekszik.

Na, de vissza Newtonhoz, és a hatás ellenhatáshoz.
Szóval sajnálom ezeket. Mert én tudom, hogyan működik a világ. A létezés. Nem, mindent nem tudok, hogy a fenébe tudnám, de az alapokat értem.
Mindig van visszalengés.
És akik most a beteges dolgokat tolják el a falig, nem értik, hogy a visszalendülő inga majd elsöpri őket, és az a világ nagyon durva lesz. Most nem Magyarországról beszélek, hanem általában. Mert egyszer ez eljön. És minél durvábban tolják az egyik irányba, annál durvábban csap majd vissza. Előre sajnálom őket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére