Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem akarta, hogy kasztrálják a fiát, most nem láthatja, van még, aki felveszi a kesztyűt a transzlobbival szemben, a CNN-nél elmentek hazulról

888.hu

2021.08.10. 20:00

A nap hírei csak neked, csak most!

 

Egy texasi bíró átruházta a 8 éves James teljes felügyeleti jogát a mostohaanyjára, aki a fiút lányként emlegeti, „Luna” néven szólítja, és „nemi átalakításnak” akarja alávetni.

Mary Brown demokrata bíró a múlt héten hozott ítéletében Jeffrey Younger volt feleségének, Anne Georgulasnak az ideiglenes felügyelete alá helyezte Jamest és ikertestvérét, Jude-ot. Younger ellenzi a transzneművé alakító eljárásokat a fián, és évek óta harcban áll Georgulasszal.

A demokrata bíró állítása szerint Younger nem akarta vagy nem tudta betartani a gyermekek érdekeit szolgáló utasításokat, és nem fizette időben a tartásdíjat.

Ezért a bíró „ideiglenesen kizárólagos jogokat” adott Georgulusnak.

Georgulus új jogai közé tartozik a kizárólagos döntés James és Jude elsődleges lakóhelyéről, az iskolai beiratkozásról, a tanórán kívüli tevékenységekről és a gyógyszerekről. Georgulus visszatarthatja az apukától a gyermekei jóllétével kapcsolatos információkat is, beleértve a „mentális egészségügyi találkozók” részleteit.

Younger határozottan tagadta volt felesége azon állítását, miszerint a fia nemi diszfóriában szenved.

Azt mondta: James normális fiúként viselkedik a házában, és eldobta azokat a lányruhákat, amelyeket Georgulas vett neki.

Mary Brown bíró James és Jude biztonsága és védelme ellenében döntött”

– írta a „Save James” Facebook-oldal a múlt héten.

Bár Texasban a transzlobbi teljesen legitimálta a gyerekek tönkretételét, szerencsére Amerikában még vannak emberek, akik kiállnak a normalitás mellett.

Az internet hősévé vált az az eladó, aki kiküldte a balhézó transzneműeket a boltjából.

 

A férfi kihelyezett egy táblát a boltjában, amelyen az állt: „A transznemű nők nem nők”. A táblát leszedte, amikor látta, hogy betér a boltjába egy transznemű nő, aki azonban társával együtt filmre vette az egészet, mint a videóban is elhangzik, azzal a céllal, hogy »megmutassa a világnak, milyen szörnyű ember« a bolt tulajdonosa”

– ismertette az összeszólalkozás kontextusát Rod Dreher amerikai író és újságíró a The American Conservative folyóiratban.

Maga teljesen hibbant. Maga nem nő. Nem úgy néz ki, és nem is úgy viselkedik, mint egy nő”

– mondta a bolttulajdonos.

A jelenet közel tíz percig tartott, és azzal végződött, hogy a „transzfóbnak” bélyegzett tulajdonos elküldte a boltból a transznemű nőt.

Az USA-ban azonban nem csak az LMTBTQ-lobbi körül zajlik az élet. A baloldali sajtó próbálja a republikánusokra kenni a koronavírus terjedését.

A CNN-es Brianna Keilar szerint a konzervatívok úgy démonizálják a bevándorlókat, mintha ők lennének a koronavírus fő terjesztői, miközben a republikánus Fox News nézői között aránytalanul sok a beoltatlan.

A konzervatívok profitálnak abból, hogy démonizálják a bevándorlókat mint a koronavírus terjesztőit, de nincsenek tények, amelyek ezt alátámasztanák”

– írta Brianna Keilar egy Twitter-bejegyzésben.

Erre természetesen többen megtámadták a közösségi oldalon, mire a műsorvezető válaszul elkezdett a republikánus Fox News nézőire mutogatni.

Honnan vette azt, hogy aránytalanul sok az oltatlan amerikai a republikánus Fox nézői között? Ez még az FNC nézettségi adatait figyelembe véve sem lehetséges”

– jegyezte meg a riporternő egyik kritikusa.

A kommentelők azt is megemlítették, hogy néhány napja egy texasi határ menti város helyi katasztrófahelyzetet hirdetett, mert nem tud mit kezdeni a migránsok körében növekvő számú koronavírusos esetekkel, mivel a határőrség hetente ezreket enged az utcára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére