Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az internet hősévé vált a férfi, aki kiküldte a balhézó transzneműt a boltjából

888.hu

2021.08.10. 12:00

A napokban az interneten terjedt egy videó, amelyben egy transznemű nő egy Star Wars-tematikájú boltban vitatkozik az üzlet tulajdonosával.

 

A férfi kihelyezett egy táblát a boltjában, amelyen az állt: „A transznemű nők nem nők”. A táblát leszedte, amikor látta, hogy betér a boltjába egy transznemű nő, aki azonban társával együtt filmre vette az egészet, mint a videóban is elhangzik, azzal a céllal, hogy »megmutassa a világnak, milyen szörnyű ember« a bolt tulajdonosa”

– ismertette az összeszólalkozás kontextusát Rod Dreher amerikai író és újságíró a The American Conservative folyóiratban.

Maga teljesen hibbant. Maga nem nő. Nem úgy néz ki, és nem is úgy viselkedik, mint egy nő”

– mondta a bolttulajdonos.

A jelenet közel tíz percig tartott, és azzal végződött, hogy a „transzfóbnak” bélyegzett tulajdonos elküldte a boltból a transznemű nőt:

„Elmebeteg ország vagyunk, ezért a munkásosztály által lakott városokban élő öreg boltosoknak attól kell félniük, hogy a társadalmi igazságosság harcosai megtámadják őket, és elpusztítják nevüket és üzletüket”

– írta Rod Dreher.

Cikkében hozzátette, különösen érdekes, hogy a „transz troll” hogyan kutatta fel az idős bolttulajdonost, és szervezte meg a kamera előtti megalázását.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére