Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Éjfélkor érkezik Afganisztánból az első gép, 8 millió vakcina van még hazánkban

888.hu

2021.08.22. 19:59

Lemondott a svéd miniszterelnök, Vágó István pedig viccelődni próbált.

Az Európai Unió (EU) nem nyit humanitárius vagy migrációs folyosót az afgán menekültek előtt, és nem engedi, hogy megismétlődjön a 2015-ös migrációs válság – írta Janez Jansa szlovén kormányfő vasárnap Twitter-oldalán.

Ljubljana korábban jelezte: kész befogadni öt olyan afgán menekültet, aki az elmúlt húsz évben együttműködött az EU kabuli képviseletével, valamint további 14-et, aki segítette az afganisztáni szlovén missziót. Hozzátették: az összes többi menekültnek az Afganisztánnal szomszédos országoknak kell segíteniük.

A miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta: Vannak még magyarok Afganisztánban, katonák is, őket biztonságosan ki kell menekíteni az országból. A mentőakcióban részvevő gép már ma éjfélkor földet érhet Budapesten.

A járvánnyal kapcsolatban Orbán Viktor azt mondta: ha mindenki még egy embert meggyőz, akkor olyan védettségi szint alakul ki az országban, hogy a járvány negyedik hullámának ereje össze sem lesz hasonlítható a korábbi hullámokéval.

„Mindenkit be tudunk oltani, 8 millió vakcina van a raktárainkban”

 

Merkel mindeközben szankciókat helyezett kilátásba Oroszországgal szemben. Németország támogatja, hogy újabb szankciókat vezessenek be Oroszországgal szemben, ha az megpróbálja „fegyverként használni” Ukrajnával szemben az Északi Áramlat-2 gázvezetéket – jelentette ki Angela Merkel német kancellár.

A nap folyamán pedig Stefan Löfven svéd miniszterelnök bejelentett, hogy novemberben lemond a kormányfői és a pártelnöki tisztségéről is.

Vágó István pedig megint nagyon viccesnek hitte magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére