Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fokozódó migráció Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében

888.hu

2021.09.23. 09:30

Huszonnégy migránst tartóztattak fel Bács-Kiskun, negyvenhetet Csongrád-Csanád megyében.

 

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott csoportok tagjai szír állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

A Készenléti Rendőrség rendőrei egy gépjárművet ellenőriztek Nagybaracska közigazgatási területén. A kocsit egy indiai férfi vezette, rajta kívül a járműben két – magát afgán állampolgárnak valló – ember tartózkodott, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A sofőrt a rendőrök előállították, és őrizetbe veszik. A migránsokat – meghallgatásukat követően – visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – tették hozzá.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 47 határsértő próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

Ásotthalom külterületén 36, míg Szegeden 11 határsértőt tartóztattak fel.

A csoportok tagjai közül egy szomáliai, négy jemeni, a többi szír állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére