Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kolumbusz is a kritikai fajelmélet áldozata lett

888.hu

2021.10.12. 09:20

A héten volt Amerikában a Kolumbusz-nap, aminek apropóján egy kosárlabdaedző, név szerint Gregg Charles Popovich nekiesett Amerika felfedezőjének.

 

A San Antonio Spurs edzője, Gregg Charles Popovich a meccs előtt a következőket nyilatkozta Biden őslakosok napjára vonatkozó kiáltványáról: „A kiáltvány nyilvánvalóan helyénvaló, fontos, szükséges és minden ilyesmi, de egy kicsit zavarban vagyok a városunkkal kapcsolatban, és hogy miért egy napon van az őslakosok napja és Kolumbusz napja.”

Ő kezdeményezte az Újvilág népirtását”

– folytatta. „Ezt tette. Hispaniola, azaz Haiti és a mai Dominikai Köztársaság minden őslakosát kiirtotta. Ez az, amit tett. Rabszolgákat vitt el. Megcsonkította, meggyilkolta őket. És mi most azt mondjuk, hogy tiszteljük őt?”

„Elismeréssel tartozom a San Antonió-i független iskolakerületnek, mert legalább az őslakosok napját is hozzáadták, és ez egy lépés a jó irányba” – mondta Popovich. „De mi a fenét képzel Alamo Heights? Kolumbusz-nap van, ezért van hétfőn szabadnap? Lehet, hogy valamit nem veszek észre, és tudatlan vagyok. De úgy érzem, mintha egy telefonfülkében élnének. És ők nevelik a gyerekeinket?”

Ez nem az olasz amerikaiakra vonatkozik. Ez egy ostoba érv.

Olyan, mintha azt mondanánk, büszkének kell lennünk Hitlerre, mert németek vagyunk. Ennek semmi értelme. Kolumbuszról van szó. Nem az olasz amerikaiakról van szó. Ezért sok olyan állam van, amelyik kihúzta a Kolumbusz-napot, és az őslakosok napjává tette. De a mi városunkban annyira elmaradottak vagyunk, hogy vannak iskolai körzetek, amelyek nem ezt teszik. Meg vagyok lepődve. Egyszerűen elképesztő” – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére