Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Evolúciós vadhajtás

Pozsonyi Ádám

2022.01.11. 12:00

 

A kávéhoz reggel mindig híreket olvasok.

Persze, biztos akad valaki, aki azt mondja, unalmas már a migráns téma, unja a migráns híreket, de hát háborúban az ember elolvassa a frontjelentéseket. És most háború van, ha valaki nem vette volna észre. A teljes civilizációnk összedőlhet. Különös, 1914-ban senki nem mondta, hogy az olasz front nem létezik, és a lódzi csata érdektelen vagy unalmas.

„Több mint 100 migráns akart bejutni az országba vasárnap hajnalban” – olvasom az egyik hírt, és töltök a kávéhoz egy kis tejet.

„Nyolc nagyobb csoportban összesen 143 migráns akart illegálisan bejutni az országba 5 településnél. A rendőrök a társszervekkel együttműködve szombat 22 óra és vasárnap 6 óra között 143 migránst fogtak el Ásotthalomnál, Mórahalomnál, Ruzsánál és Röszkénél. A migránsok nagyobb csoportokban jöttek. A bevándorlók szír és afgán állampolgároknak vallották magukat.”

Miután főztem magamnak még egy kávét, áttértem a hazai végvári helyzetről a nemzetközi frontokra. Mert hiszen egész Európa támadás alatt áll.

„Megerőszakolt egy fiatal lányt egy illegális bevándorló a németországi Ravensburgban. Az eset még szilveszterkor történt, azonban a német lapok csak napokkal később hozták nyilvánosságra a történteket. (…) Döbbenetes felvételek kerültek nyilvánosságra. A lányokat körbeveszik, szó szerint bekerítik. Egyikük azt mondta a rendőröknek, volt olyan pillanat, amikor 15 ember kezét érezte magán. Eddig 19 nő tett feljelentést.”

És hozzá olvasgatom a kommenteket is. A mentegető, relativizáló, sajnálkozó hozzászólásokat. Hozzászólásokat, melyben nők aggódnak, sajnálkoznak, megértenek, szinte óvnak-védenek nekik teljesen ismeretlen élőlényeket, akik kárt okoznak a saját hazájuknak, kultúrájuknak. Igen, legtöbbször nők, asszonyok írják ezeket a babusgató „jaj, szegény, de hát ő is ember, biztos fázik, és nem kap puszit” jellegű megjegyzéseket.

Mi lehet ennek az oka? Ezen járatom a fejem. És megfejtettem.

Ez egyfajta evolúciós vadhajtás. Mint a farokcsont, vagy a bölcsességfog. Emlékszem, 2015-ban is hányan védték ezeket. Egyesek ebből hasznot húztak, más részüket fizették valahonnan (Amnesty International), de kisemberek is. Egyszerű kisemberek, akik a sarki pékségbe járnak, és leviszik a térre biciklizni a kislányukat. Akiknek semmi anyagi haszna nincs ebből.

Hány nőt láttam sajnálkozni, meg rohangálni étellel, itallal, ruhaneművel. Igen, ez egyfajta evolúciós vadhajtás. A gondoskodás az embernél kiemelten számít, hisz az emberi utód az egyik legéletképtelenebb az emlősök közt. Az őz, vagy antilop utódja a szültés után szinte rögtön lábra áll. Az emberi utód viszont még évekig alkalmatlan a puszta létezésre is egyedül. A gondoskodás kellett a túléléshez – és kell ma is -, de ha túltolják, és tévútra megy, itt az eredmény.

Ahmednek rohangál kulaccsal, és segíti azokat, akik a gyermekét kitúrnák az élőhelyéről.

„Ki lehet toloncolni őket, de nyilván miután a börtönbüntetésüket letöltötték Olaszországban.”

Ezt mondjuk nem értem. Még etetni is kell, meg mosni rá és fizetni a fűtést?

Ez is egyfajta evolúciós vadhajtás szerintem, de nem a túlhajtott, elferdült gondoskodásé, hanem a feleslegesen túlnövesztett pedantériáé.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére