Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyésze miatt kisebb büntetést kap a gyermeket fojtogató transznemű pedofil

888.hu

2022.02.03. 08:20

A 26 éves szexuális bűnelkövető Hannah Tubbs két évet fog letölteni a fiatalkorúak intézetében, és nem kell szexuális bűnelkövetőként regisztrálnia magát, köszönhetően a Soros György által támogatott los angelesi kerületi ügyész, George Gascón döntésének, amely szerint nem indít eljárást a felnőttek bírósága előtt.

Tubbs, aki egy férfinak született „transznemű nő”, beismerte, hogy 2014-ben fojtogatott és szexuálisan bántalmazott egy 10 éves gyermeket egy étterem mellékhelyiségében,

ami akkoriban sokkolta Los Angeles lakosait, és csak azért vált ismertté az elkövető, mert Tubbs későbbi büntetőperei során DNS-bizonyítékra bukkantak.

A transznemű Tubbst 2019-ben hozták összefüggésbe a bűncselekménnyel. Ahogy a Breitbart News a múlt hónapban beszámolt róla, Gascón felháborodást váltott ki azzal, hogy fiatalkorúként emelt vádat Tubbs ellen, mivel a bűncselekmény Tubbs 18. születésnapja előtt történt.

Gascón 2020-ban Soros dollármillióival, valamint a demokraták támogatásával nyerte a kerületi ügyészi pozíciót.

Az ügyben kirendelt ügyészek mindazonáltal azzal érveltek a fiatalkorúak bíróságán, hogy a bírónak át kell vinnie Tubbst egy felnőtt börtönbe. (Sok ügyész ellenzi Gascón politikáját, és beperelte néhány radikális „reformja” miatt.)

A bíró úgy döntött, hogy fiatalkorúak intézetébe küldi Tubbst.

Sőt, mivel az ügy a fiatalkorúak bíróságán volt, Tubbsnak nem kell szexuális bűnelkövetőként regisztrálnia magát.

A KABC továbbá arról számolt be, hogy

Gascón elismerte, hogy Tubbs „valószínűleg nem az áldozat traumájával arányos büntetésben részesül”, de nem gondolja meg magát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére