Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Büdösödj, és segítsd Ukrajnát!

Pozsonyi Ádám

2022.04.22. 12:20

 

Aki esetleg eddig úgy gondolta, hogy azzal segítjük a békét, ha nem küldünk fegyvert Ukrajnába, az rájöhetett, hogy tévedésben van. És elszégyellhette magát, amiért nem járt eleget szemináriumra. De ezt most be lehet pótolni egy kis gyorstalpalóval.

 

„Azzal is Ukrajnát segítjük, ha otthonról dolgozunk, vagy ha tömegközlekedéssel járunk.”
Ezzel a címmel jött ki egy csasztuska a HVG oldalán. A békeharc új jelmondata a következő:
„Minél kevesebb energiát használunk, annál jobban ártunk az oroszoknak.”

 

„A Nemzetközi Energiaügynökség és az Európai Bizottság egy sor olyan ajánlást adott közre, amivel az EU állampolgárai csökkenthetik az orosz energiahordozóknak való kitettségüket és egyúttal segíthetik Ukrajnát is.”
– áll a két szervezet közös közleményében. Ezek között olyan tételek szerepelnek, mint az otthoni munkavégzés, a tömegközlekedés használata, a fűtés és a légkondicionálók használatának korlátozása. Ezeken felül a két szervezet azt is javasolja, hogy a kormányzatok ösztönző jelleggel részt vehetnének ezekben a folyamatokban, ami azt jelenti, hogy csökkenthetnék a tömegközlekedési eszközökre szóló jegyek illetve bérletek árát, valamint támogathatnák a napelemes panelek kihelyezését. A sajtóközlemény szerint, ha minden uniós állampolgár követné ezeket az ajánlásokat, azzal 120 tankernyi olajat és 20 millió otthon fűtéséhez elegendő gázt lehetne megspórolni.

Olvasom a transzparenst, és rá kellett jönnöm, hogy megelőztem a korom. Ugyanis, amikor annak idején a suliban lógtam, és nem mentem be, akkor gyakorlatilag én az orosz elnyomás ellen küzdöttem.

De azzal is az elnyomás és a háború ellen harcoltam, amikor este – noha szüleim rám parancsoltak – nem mostam fogat, és ezáltal nem használtam a vizet és a fogkrémet.

 

A „Döntsd a tőkét!” jelmondat már elavult, érvényét vesztette. Helyette életbe lépett a „Ne zuhanyozz, burzsuj!”, illetve a „Büdösödj, és segítsd Ukrajnát!”.

 

Zelenszkij a BBC-nek: „Németország és Magyarország akadályozzák az orosz energiaexport embargóját. Orbán Putyin ügynöke.”
– hangzott el a magyar jogállamiság kapcsán az Európai Parlamentben.

Ok. Akkor holnaptól sötétben olvasok, és nem mosok lábat. Remélem ez elég.

 

Mondjuk, egy kérdés azért kínoz. Az oroszok által felújított metrón is szabad tömegközlekedni?

Ha jobban belegondolunk, a magyar társadalom előítéletes és kirekesztő a hajléktalanokkal szemben, noha ők a legtiszteletreméltóbb békeharcos és ukránpárti alakulatok. Éppolyan hősök, mint a Kígyó-sziget védelmezői.

Soha nem fürdenek, nem mosnak ruhát, nem használnak áramot, nem tisztálkodnak, cipőt-zoknit nem váltanak soha, és még az orosz vodkát is rendesen pusztítják.

És mégis, alig kapnak tiszteletet.

Tarlós még az aluljárókból is ki akarta ebrudalni őket. Ebből is látszik, hogy a kormány az oroszokat támogatja, és Orbán Putyin első számú ügynöke!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére