Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzék újabb 4 éves terve: hazájukkal szembeni áskálódás és a parlamenti normák lepusztítása

888.hu

2022.05.08. 19:59

Többször nyilatkozták már, hogy mivel ők demokratikus úton már nem tudnak hatalom közelébe jutni, így várják a külső kataklizmát. Ezt pedig minden igyekezetükkel szeretnék előidézni – óhajuk szerint minél hamarabb.

 

A parlamentáris normák lepusztulásával kell szembesülnünk, az új politikai generáció már az írott szabályokat sem kívánja betartani.”

– mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Közölte továbbá, hogy a 2010-et követő időszak azonban már azt mutatta, hogy
„egy más politikai generáció másfajta hozzáállással lép be a Ház kapuján, tehát nem érzi azt az erkölcsi felelősséget, nem érzi azt a méltóságot, amit a falak önmagukban sugároznak”.

 

 

Hasonló következtetésre jutott a baloldallal kapcsolatban kint az Európai Parlament falai között is Deutsch Tamás képviselő is.

Úgy látja:

Nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni, sőt néha azokat maguk »agyalják ki«.”

 

A Fidesz EP-képviselője az uniós olajembargós javaslatról azt mondta, a helyzet súlyos, katasztrófával fenyegető. Hangsúlyozta, a magyar baloldal az elmúlt hetekben maga is kezdeményezte az olaj- és gázembargót, „ahelyett, hogy kiálltak volna a legelemibb magyar érdek, a magyar emberek érdeke mellett”.

Most pedig, hogy ez az embargó már javaslattá vált az EB-ben, a baloldal úgy hallgatnak, mint „nyusziürülék a fűben”. Arra kéri a magyar baloldali EP-képviselőket, hogy emeljenek szót az olajembergós elképzelésekkel szemben.

 

Szijjártó Péter külügyminiszter már jelezte a közösségi oldalán, hogy
„nem fogjuk megszavazni az újabb brüsszeli szankciós csomagot, amíg nincs megoldás a magyar energiabiztonságra”.

Ez a helyes, magyarok érdekeit figyelembe vevő magatartás. Ugyanilyen döntés volt az is, mikor július 1-én meghosszabbította a kormány a benzinárstoppot. Így nekünk, magyaroknak nem kell megszenvednünk azt, amit a németeknek már igen.

 

Ott ugyanis már majdnem 800 forintot is elkérnek a dízel üzemanyag literéért.
Az óriási választási buktát követően ideje lenne belátnia az ellenzéknek, hogy Magyarországon az dívik, hogy a határon belüliek jogaiért, békéjéért és biztonságáért állnak ki a megválasztott politikusok.
Más háborújáért ugyanis nem a magyaroknak kell megfizetni az árát. Legyen az illető kormánypárti vagy ellenzéki szavazó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére