Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely új jelszava: ívet vissza nem adunk!

888.hu

2022.05.12. 18:00

Több mint félmillió forintos bírságot kapott Karácsony Gergely, amiért két népszavazás kezdeményezőjeként több mint hatszáz aláírásgyűjtő ívet nem juttatott vissza a Nemzeti Választási Irodához adta hírül az MTI. A határozat még nem jogerős, öt napon belül lehet jogorvoslatot kérni.

 

Karácsony Gergely bokros teendői közepette, már nem tud saját népszavazási ügyével foglalkozni MTI/Koszticsák Szilárd

 

Van ilyen, elvégre a főpolgármester úrnak bokros teendői közepette nem jut ideje arra, hogy saját, magánszemélyként feltett népszavazási kérdéseivel, illetve azok utóéletével foglalkozzon. Az a kis apró pedig nyilván nem sokat ront a családi költségvetés mérlegén.

Nyakában a hármas metró felújítása, a Blahán meló helyett ultiznak az arra kódorgó munkások és fogytán van a kerékpársávok felfestéséhez használatos sárga festék is.

 

Mi tagadás, ehhez képest bagatell, hogy az előírt határidőig a Fudan Egyetem és az álláskeresési járadék ügyében kezdeményezett népszavazás 326, illetve 322 ívét nem nem küldte vissza határidőre. Nem mindenkinek kenyere a papírmunka, és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. A korábban miniszterelnöki ambíciókat dédelgető városvezető azonban éjt nappallá téve húzza az igát, hirdeti az igét. Legfeljebb az szúr szemet, hogy ha a saját „filléres” dolgait így intézi, akkor mit csinál komolyabb téttel bíró ügyek esetében.

Például a budapesti tömegközlekedés reklámhelyeinek kiszervezése kapcsán is addig töketlenkedett Karácsony, míg az érdeklődő cég meggondolta magát.

Egy-két milliárd forintot észre sem vesz az a főváros, majd behozzák a veszteséget a köztéri szemetesek csökkentésével.

A csepeli gerincút esetében pedig háromszor pályázott a főváros uniós pénzre, de mindahányszor „benézte” a majdnem-miniszterelnök Karácsony. Annak ellenére, hogy folyvást azt hangoztatja, hogy a EU a tenyerén hordozza, tejben, vajban füröszti meghosszabbított brüsszeli karjával, Jávor Benedekkel egyetemben. Ám éppen az EU amúgy barátságos tisztségviselői utasították el a valószínűleg rosszul elő- és elkészített pályázatot.

Az azonban nem csak a kákán is csomót kereső hegyvidéki Fidesz-szavazók csőrét piszkálja, hogy a – főpolgármester és jól megfizetett tanácsadó hadserege – a figyelmeztetések ellenére hagyta lejárni a fogaskerekű felújításához megszerzett építési engedélyt. Na bumm, kicsit csúszik és valamivel drágább lesz a megvalósítás.

Persze, Róma sem egy nap alatt épült fel, és azzal is vigasztalhatja magát, hogy nem kell fizetnie és bocsánatot kérnie Tiborcz Istvántól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére