Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvan a baloldali recept, de az európaiaknak nem tetszik, hogy nem lesz orosz gáz

888.hu

2022.12.14. 20:00

Katarral pedig létrejött a politikai megállapodás a gázszállításokhoz.

 

A baloldali recept mindenhol ugyanaz: a hűségük pénzért eladó

A belga rendőrség múlt héten tizennégy különböző brüsszeli helyszínen tartott házkutatást, mert a nyomozás adatai szerint a labdarúgó-világbajnokságot rendező Katar megpróbálta befolyásolni az Európai Parlament gazdasági és politikai döntéseit. Különösen jelentős összegek kifizetését és különböző ajándékokat ajánlottak fel olyanoknak, akik fontos politikai vagy stratégiai pozíciót töltenek be az Európai Parlamentben. A rendőrök négy személyt vettek őrizetbe: egy parlamenti asszisztenst, egy lobbistát, valamint Pier Antonio Panzeri (S&D) volt olasz EP-képviselőt, aki korábban a Parlament emberi jogi albizottságának elnöke volt, és Luca Visentini szakszervezeti képviselőt.

 

 

Az európaiak többsége károsnak tartja az orosz olaj- és gázszállítások tiltását

Az Európai Bizottság tavasz óta az unió orosz energiaimportjának leépítését sürgeti. A brüsszeli tisztségviselők azzal érvelnek a szankciók kiterjesztése mellett, hogy az energiaszállítások korlátozásával Oroszország – Európa számára elviselhető költségek árán – rákényszeríthető a háború lezárására, és hogy a többségi társadalom egyetért ezekkel a törekvésekkel. Az európai polgárok szerint azonban az orosz olaj- és gázszállítások tiltásának több kára lesz, mint haszna Európában – írja a Századvég.

 

 

Létrejött a politikai megállapodás, gázvásárlási tárgyalások indulhatnak Magyarország és Katar között

Létrejött a politikai megállapodás, amelynek értelmében vállalatközi tárgyalások indulhatnak a katari földgáz jövőbeli vásárlásáról az MVM és a QatarEnergy között – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Dohában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére