Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

13 éves kislányt kényszerített orális szexre egy migráns

Sümeghi Lóránt

2016.06.26. 10:28

A magyar határtól nem messze fekvõ osztrák kisvárosban megtiltották a migránsoknak, hogy medencézzenek, miután egyikõjük kis híján megerõszakolt egy 13 éves kislányt.
MISTELBACH, 10:28

A magyar határtól nem messze fekvő osztrák kisvárosban megtiltották a migránsoknak, hogy medencézzenek, miután egyikőjük kis híján megerőszakolt egy 13 éves kislányt. 

Alfred Pohl polgármester szerint az egész közösséget megrázta az a döbbenetes hír, miszerint egy 13 éves kislányt egy sötét bőrű migráns, fényes nappal orális szexre kényszerített a női öltözőben. A fokozottan kiskorú áldozat hevesen ellenkezett, amely rövid idő elteltével arra kényszertette az erőszaktevőt, hogy végül elmeneküljön.

Mistelbach környékén jelenleg nyolc illegális menekülteket befogadó létesítmény üzemel, amelyeket a napokban tüzetesen átvizsgáltak a helyi hatóságok, bár egyelőre nem találták meg az elkövetőt.

Egyes jogvédő szervezetek kételkedtek az áldozat és a szemtanúk vallomásában, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy migráns követte el az erőszakot. Ebből kifolyólag a rendőrség sem merte megerősíteni, hogy az elkövető valóban illegális bevándorló lett volna.

Tavaly Bécsben már történt ehhez hasonló eset, ahol egy iraki férfi egy 10 éves kisfiút erőszakolt meg az osztrák főváros egyik uszodájában. A migráns arra hivatkozott, hogy "szexuális vészhelyzet" állt nála elő és szüksége volt arra, hogy könnyítsen magán.

Az incidens után határozatlan időre felfüggesztette a helyi polgármester a migránsok jogát arra, hogy használják a városi medencét. Elmondása szerint nem volt könnyű a döntés, azonban csak ezt látta megfelelőnek, hiszen valahogyan vissza kellett állítani a medence körüli közbiztonságot.

(RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére