Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

31 milliót kapott a berlini kamion kormányát félre rántó sofõr családja

Sümeghi Lóránt

2016.12.24. 20:18

A lengyel kamionos megpróbálta megakadályozni a terrortámadást - az életét adta ezért. Gyászoló családját ismeretlenek is segítik.
LONDON, 20:18

A lengyel kamionos megpróbálta megakadályozni a terrortámadást - az életét adta ezért. Gyászoló családját ismeretlenek is segítik.

Több mint 80 ezer fontot, azaz mintegy 31,3 millió forintot adományozott egy brit kamionsofőr Urban Lukasz családjának – a férfi volt a berlini tömegmészáros, Amis Amri első áldozata. A lengyel férfi vezette eredetileg azt a kamiont, amivel a tunéziai migráns belehajtott a berlini karácsonyi vásár tömegébe: 11 embert gázolt halálra, miközben Lukaszt is meggyilkolta.

A brit Dave Duncan egy internetes adományoldalon a támadást követő napon ajánlotta fel a hatalmas pénzösszeget az áldozat családjának.

Azt írta, hogy bár sosem találkozott Lukasszal, tragikus sorsa nagyon megérintette és sokkolta őt,  hiszen az eset akár vele vagy valamelyik kollégájával is megtörténhetett volna. Ezért munkatársaival összegyűjtöttek 85,5 ezer fontot, amellyel a családot támogatják - írja a Faktor az Expressre hivatkozva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére