Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dánok nem kérnek a migránsokból

888.hu

2022.03.25. 12:30

A dán bevándorlási miniszter szerint: inkább ukrán menekülteket fogadnának be, mint szomáliaiakat.

 

Mette Frederiksen dán miniszterelnök azt követően tett egy nem polkorrekt megjegyzést, hogy Dánia törvényt fogadott el, amely az ukrán menekülteknek jogot biztosít a munkához, az oktatáshoz és a szociális ellátáshoz.

„Menekültnek lenni ideiglenes, ezért majd vissza kell térni, és segíteni kell a haza felépítésében, amikor lehetőséged nyílik rá. Ez lehetőséget ad arra, hogy segítsünk más menekülteknek” – mondta Frederiksen. Dánia az egyik legkeményebb európai ország, ha szigorú bevándorlási politikáról van szó, mivel megvédi magát azoktól a „menekültektől” akik valójában csak gazdasági bevándorlók.

 

Inger Stojberg volt bevándorlási miniszter foglalta legjobban össze az ország hozzáállását a mostani ukrajnai helyzettel kapcsolatban, amikor azt írta: „Akár őszintén is mondhatnánk, hogy inkább segítenénk az ukrán menekülteknek, mint a szomáliaiaknak és a palesztinoknak”.

Senki sem meri kimondani a dolgot úgy, ahogy van: Azért, mert az ukránok jobban hasonlítanak ránk, és mert ők elsősorban keresztények”


– tette hozzá.
Dánia tavaly új bevándorlási politikát indított, amely biztosítja, hogy az ország egyes területein legfeljebb 30 százalékban éljenek nem nyugati hátterű emberek.

A Koppenhágai Egyetem tudósainak egy régebbi tanulmánya szerint az etnikai sokszínűség negatív hatással van a közösségekre, mert aláássa a bizalmat.

 

A tanulmány arra kereste a választ, hogy a „folyamatos bevándorlás és a vele járó növekvő etnikai sokszínűség” pozitív hatással van-e a közösségi kohézióra, és ennek éppen az ellenkezőjét találta – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére