Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dánok nem kérnek a migránsokból

888.hu

2022.03.25. 12:30

A dán bevándorlási miniszter szerint: inkább ukrán menekülteket fogadnának be, mint szomáliaiakat.

 

Mette Frederiksen dán miniszterelnök azt követően tett egy nem polkorrekt megjegyzést, hogy Dánia törvényt fogadott el, amely az ukrán menekülteknek jogot biztosít a munkához, az oktatáshoz és a szociális ellátáshoz.

„Menekültnek lenni ideiglenes, ezért majd vissza kell térni, és segíteni kell a haza felépítésében, amikor lehetőséged nyílik rá. Ez lehetőséget ad arra, hogy segítsünk más menekülteknek” – mondta Frederiksen. Dánia az egyik legkeményebb európai ország, ha szigorú bevándorlási politikáról van szó, mivel megvédi magát azoktól a „menekültektől” akik valójában csak gazdasági bevándorlók.

 

Inger Stojberg volt bevándorlási miniszter foglalta legjobban össze az ország hozzáállását a mostani ukrajnai helyzettel kapcsolatban, amikor azt írta: „Akár őszintén is mondhatnánk, hogy inkább segítenénk az ukrán menekülteknek, mint a szomáliaiaknak és a palesztinoknak”.

Senki sem meri kimondani a dolgot úgy, ahogy van: Azért, mert az ukránok jobban hasonlítanak ránk, és mert ők elsősorban keresztények”


– tette hozzá.
Dánia tavaly új bevándorlási politikát indított, amely biztosítja, hogy az ország egyes területein legfeljebb 30 százalékban éljenek nem nyugati hátterű emberek.

A Koppenhágai Egyetem tudósainak egy régebbi tanulmánya szerint az etnikai sokszínűség negatív hatással van a közösségekre, mert aláássa a bizalmat.

 

A tanulmány arra kereste a választ, hogy a „folyamatos bevándorlás és a vele járó növekvő etnikai sokszínűség” pozitív hatással van-e a közösségi kohézióra, és ennek éppen az ellenkezőjét találta – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére