Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fox News munkatársának halálán viccelődött a baloldali újságíró

888.hu

2022.03.17. 16:30

A konzervatív amerikai tévécsatorna két munkatársát is elveszítette az ukrán háború alatt, a baloldali újságíró szerint legalább már nem közvetítenek „Putyin-párti propagandát”.

 

Susan Glasser baloldali újságíró gúnyolódott a konzervatív Fox News-on, amikor megtudta, hogy a csatorna egyik újságíróját megölték, miközben az ukrajnai háborúról tudósított. Glasser a The New Yorker munkatársa és a CNN elemzője, azt írta az egyik Fox News munkatársának részvétnyilvánításához:

 

Micsoda tragédia. Egy operatőr meghalt, aki a háborúról tudósított egy olyan tévécsatornának, amelynek egy Putyin-párti propagandista a legnépszerűbb főműsoridős műsorvezetője.”

 

Glasser néhány nappal korábban dicsérte az újságírókat, amiért tudósítanak az ukrajnai háborúról. „Kérem, gondoljanak ma a bátor ukrán és külföldi újságírókra, akik az életüket kockáztatják, hogy elmondják a világnak ennek a pokoli háborúnak a történetét.”

Egy konzervatív politikus ehhez a tweethez, Glasser Fox News-ról szóló tweetjének képernyőmentését is hozzátette, aki így reagált a posztra: „Hacsak nem a Foxnak dolgoznak”.

 

Egy másik baloldali újságíró, Margaret Sullivan, a Washington Post munkatársa nem lát problémát abban, hogy

kigúnyolják egy ukrajnai újságíró halálát csak azért, mert a Fox News-nak dolgozott.

– írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére