Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kereszténység hamvaira épül az iszlám

Tóth Dalma

2017.04.02. 19:18

A Gatestone Institute jelentése szerint 423 új mecset épült Londonban, miközben 500 templomot bezártak.
LONDON, 19:18

A Gatestone Institute jelentése szerint 423 új mecset épült Londonban, miközben 500 templomot bezártak.

A Gatestone Institute vasárnap nyilvánosságra hozott tanulmánya szerint egyre növekszik a bezárt templomok száma, helyettük pedig újabb mecseteket létesítenek Londonban. A probléma egyébként nemcsak az Egyesült Királyságot, hanem más európai országokat is érint.

London iszlamizáltabb, mint több muszlim ország együttvéve"

– véli Maulana Syed Raza Rizvi, iszlám prédikátor, aki "Londonisztánt" vezeti. És ő még tényleg nem is szélsőséges.

Az irodalmi Nobel-díjas Wole Soyinka nem volt ennyire visszafogott. Õ az iszlamisták pöcegödrének nevezte az Egyesült Királyságot.

"A terroristák ki nem állhatják London multikulturalizmusát" - jegyezte meg Sadiq Khan, London főpolgármestere a westminsteri merénylet után. A brit multikulti viszont hozzájárul a fundamentalista iszlámhoz. Mindent együttvéve, Londonisztán az angol kereszténység hamvaira épül.

A Hyatt templomot az egyiptomi közösség vette meg és mecsetté alakították át. A Szent Péter templomból pedig Madina mecset lett. Ahol a Brick Lane mecset működik, korábban templom állt. Amellett, hogy az épületeket átalakítják mecsetekké, az emberek közül is egyre többen "alakulnak át", azaz egyre több a muszlim. Számuk megkétszereződött és sokan a radikális iszlámot vallják magukénak. Mint Khalid Masood, a wesminsteri merénylő.

A Daily Mail több képet tett közzé a London szívében található, egymástól pár méterre álló templomokról és mecsetekről. A San Giorgio templomot 1 230 főre tervezték, de csak 12-en gyűltek össze, hogy részt vegyenek a szentmisén. A Santa Maria templomban pedig csak húszan voltak.

A közelben álló Brune Street Estate mecset egészen más problémával küszködik: nagy a tömeg. Az épület túl kicsi csak 100-an férnek el benne. A hívők ezért sokszor az utcán imádkoznak.

A tanulmány szerint a jelenlegi trendek alapján az iszlám lesz a jövő vallása.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére