Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legdurvább bûnesetek, amiket migránsok követtek el

Forisek Ádám

2018.04.08. 15:29

Összeszedtük az utóbbi idõszak legdurvább bûneseteit, amelyek egytõl egyig a bevándorlókhoz köthetõk. A lista jól láttatja: Brüsszel hiába bújik multikulturalizmus, a sokszínûség és más címszavak mögé, csak a szenvedést szabadította rá az európai emberekre.
Bosszút akart állni a feleségén, ezért elvágta kislányuk torkát a pakisztáni migráns

A 34 éves bevándorló, Sohail A. folyamatosan terrorizálta feleségét, aki ezt megelégelte és a rendőrségre ment. Sohail erre dührohamot kapott, megtámadta kétéves kislányát és elvágta a torkát. A hatóságok szerint a pakisztáni férfi „gyakorlatilag lefejezte” a gyereket. A férfit végül Spanyolországban kapták el. Ha elítélik, életfogytiglani börtönbüntetéssel nézhet szembe.

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a német nőt, akit szíriai migránsok késeltek meg

A 24 éves nőt három szíriai kamasz késelte meg Burgwedel városában, a nőt kritikus állapotban szállították kórházba. A nő és párja nézeteltérésbe keveredett egy migránsbanda két – 13 és 14 éves – tagjával egy szupermarketben. Először azt hitte a pár, hogy ennyiben marad az ügy, ám mikor hazaérkeztek, ugyanazt a két migráns gyereket látták, azonban akkor már velük volt egy 17 éves szíriai is. A nő barátja és a 17 éves migráns között eszkalálódott a vita, a nő csitítani akarta a kedélyeket, mikor a szíriai megszúrta. A migránsokat a rendőrség elfogta.

Brutálisan összevert egy kamaszkorú lányt az őrjöngő migráns Nagy-Britanniában

Agampodi Dezoysa egy buliban találkozott áldozatával, majd ezután következett az egy hónapig tartó tortúra: a 25 esztendős bevándorló hotelszobákban többször is megerőszakolta a lányt. A migráns a legutolsó támadás során arra kényszerítette áldozatát, hogy vegye le ruháit, majd ezután leütötte és a lány fejét kezdte rugdosni. Ezután egy hangszóróval is néhány ütést mért a fejére, majd addig fojtogatta őt, amíg az áldozat elvesztette eszméletét. A lányt ezután arra kényszerítette a fiatal férfi, hogy takarítsa fel saját vérét a szobában, a megalázó jelenetet pedig teljes egészében filmre vette. A bíró 12 évig terjedő börtönbüntetésre ítélte, amelynek letelte után a férfit azonnal kitoloncolják.

Hárman erőszakolták meg a svéd nőt, és élőben közvetítették az egészet

A Svédországban történt esetben a vádlottak: a 21 éves Reza Mohammed Ahmadi, a 18 éves Maysam Afshar és a 21 éves Emil Khodagholi. Utóbbi volt az, aki Facebookon élőben közvetítette a támadást, amelyen az látható, hogy az afganisztáni migránsok röhögnek. Mindhárman tagadták bűnösségüket. A három elkövető közül kettő beismerte az aktust, ám hozzátették, hogy az beleegyezéssel történt. Az ügyészek úgy döntöttek, az erőszakoló migránsokat nem toloncolják ki az országból. 

Csoportos nemi erőszakot követtek el a migránsok Európa egyik legkedveltebb üdülőhelyén

Az eset Riminiben történt. Négy afrikai migráns megtámadott egy, a húszas éveiben járó lengyel párt. A migránsok a férfit többször fejbe ütötték, aki emiatt eszméletét vesztette. A négy bevándorló ezután többször is megerőszakolta a védtelen nőt, majd miután végeztek, ki is rabolták a lengyel párt. A vérben fürdő, sokkos állapotban lévő párosra járókelők figyeltek fel, ők értesítették a hatóságokat. A lengyel párt kórházba szállították.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére