Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránspárti szervezet vezetője arra kéri a franciákat, hogy ne szavazzanak Le Penre

888.hu

2022.04.21. 19:00

A francia Bevándorlási és Integrációs Hivatal (Ofii) vezetője kijelentette, hogy ha a populista Marine Le Pen nyeri a francia elnökválasztást a hétvégén, akkor nem hajlandó „együttműködni” vele.

 

Didier Leschi, aki 2015 óta az Ofii vezetője, kijelentette, hogy nem fog „együttműködni” Le Pennel, ha ő nyeri a francia elnökválasztás második fordulójátt, amelyet a hétvégén tartanak. „Nem leszek képes együttműködni egy olyan politikai hatósággal, amelyről mély meggyőződésem lesz, hogy szakít a köztársasági hagyományainkkal.” – mondta Leschi – számolt be a BFMTV televízió.

Leschi megjegyzései egybeesnek a menedékkérőket támogató

France Terre d'Asile nevű civil szervezet véleményével, amely felszólította a francia választókat, hogy a második fordulóban utasítsák el Le Pen asszonyt.

 

„Soha nem volt még ilyen közel a szélsőjobboldal ahhoz, hogy hatalomra kerüljön az országunkban. Soha korábban a nyilvános vita nem adott még ekkora teret a republikánus értékeinket, a demokrácia, a szabadság, az egyenlőség és a testvériség védelmét megkérdőjelező eszméinek és programjainak.”
írta közleményében a migránspárti csoport.

 

Annak ellenére, hogy a választók a populista jelölt elutasítására szólították fel a választókat, a felmérések szerint a két jelölt közötti verseny továbbra is szoros, mindössze néhány százalékpont választja el őket – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére