Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német kormány válasza az embereknek a magas rezsiköltségre: vegyenek fel még egy pulóvert!

888.hu

2022.03.29. 20:30

Úgy gondolja, hogy a németek ki tudnak bírni 15 fokot a fűtetlen lakásban, „senki sem hal bele” a hidegbe ha felvesznek magukra egy vastag pulóvert.

 

A kormány egyik minisztere azt mondta a németeknek, hogy az emelkedő energiaköltségeket úgy kellene kezelniük, hogy egyszerűen kikapcsolják a fűtést és melegebb pulóvert viselnek – írta meg a Summit News.

Peter Hauk baden-württembergi mezőgazdasági és fogyasztóvédelmi miniszter kijelentette, hogy az ukrajnai háború miatt teljesen be kellene tiltani az orosz gáz- és kőolajimportot Németországban. Ez azonban tönkretenné az ország gazdaságát, és még magasabb energiaárakhoz vezetne, mivel az ország függ Oroszországtól.

A háború kitörése előtt Németország a gáz 55 százalékát, az olaj egyharmadát és a szén 45 százalékát Oroszországból importálta.

 

Mivel azonban a németek már az otthonaik fűtésével is küszködtek, ezért Hauk azt a tanácsot adta nekik, hogy vegyenek fel magukra több ruhát. Szerinte pulóverben ki lehet bírni télen a 15 fokos hideget a lakásban, ebbe ugyanis „senki sem hal bele”.

A Német Bérlők Szövetsége is reagált eme megjegyzésre: szerintük az idős embereket halálos veszély fenyegetheti, ha nem tartják otthonukat kellően melegen.

Miniszteri fizetésből vagy elnöki nyugdíjból megengedheti magának az ember a robbanásszerű energiaköltségeket, és nem kell megfagynia”

– mondta Rolf Gassmann stuttgarti tartományi elnök.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére