Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek kezdenek felébredni a migránsálomból?

Bokor Gábor

2018.04.09. 13:00

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértõ az M1 hétfõ reggeli mûsorában elmondta, hogy a németek elkezdtek a terrorizmus kérdésével foglalkozni, ezt jól mutatja, hogy a rendõrség vasárnap azonnal intézkedett, amikor arról értesült, hogy a berlini félmaratonon késelést akarnak végrehajtani.
BERLIN, 13:00

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 hétfő reggeli műsorában elmondta, hogy a németek elkezdtek a terrorizmus kérdésével foglalkozni, ezt jól mutatja, hogy a rendőrség vasárnap azonnal intézkedett, amikor arról értesült, hogy a berlini félmaratonon késelést akarnak végrehajtani.

A szakértő úgy vélekedett, a rendőrség a szombati münsteri gázolás után óvatosabb lett, ezért a korábbiakhoz képest nem várt az utolsó pillanatig a letartóztatással. Hozzáfűzte, eddig csak akkor tartóztatták le a tetteseket, ha minden adat összejött.

Németországban drasztikusan növekszik a terrorcselekmények száma, míg 2016-ban 200, addig 2017-ben már 1210 eset történt"

– közölte Nógrádi György, aki kitért arra is, hogy egyre több városban vannak tüntetések a kormányzat ellen, mert a német kormány nem lép fel elég keményen a migránsokkal szemben.

A szakértő szerint a tüntetőknek abból is kezd elegük lenni, hogy a migránsok nem fogadják el a nőket például az oktatásban és az egészségügyben sem. A migránsok megjelenésével ráadásul az antiszemitizmus is nőtt.

Ez lesz Németország legfontosabb belpolitikai viszálya a következő időszakban. Ahhoz, hogy a német gazdaság működjön, évente háromszázezer pótlólagos munkaerőre van szükség. Ezt próbálják a migránsokkal megoldani"

– mondta. 

Szombaton Münster belvárosában egy német férfi teraszon ülő emberek közé hajtott kisteherautójával, amelynek során ketten meghaltak, húszan pedig megsérültek, köztük hatan életveszélyesen.

A gázoló később magával is végzett.

Vasárnap a rendőrök őrizetbe vettek négy férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy késes támadást akartak végrehajtani a német fővárosban lebonyolított nemzetközi félmaraton futóverseny nézői között.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére