Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Pink Floyd társalapítója: Joe Biden szítja a tüzet Ukrajnában

888.hu

2022.08.09. 11:00

Érdekes meglátás.

 

A Pink Floyd zenekar frontembere, Roger Waters háborús bűnösnek bélyegezte Joe Biden amerikai elnököt azzal, hogy szerepeltette őt egy „háborús bűnösök” montázsban, amelyet a rocklegenda jelenlegi turnéján mutattak be.

A CNN-nek adott szombati interjújában Roger Waters kifejtette, Biden „hatalmas bűntettet” követett el azzal, hogy nem bátorította Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hogy tárgyaljon Oroszországgal, hogy véget vessen „ennek a szörnyű, borzalmas háborúnak”.

 

Először is, szítja a tüzet Ukrajnában. Ez egy hatalmas bűncselekmény. Miért nem bátorítja az Amerikai Egyesült Államok Zelenszkijt, hogy tárgyaljon, elkerülve ezzel ennek a szörnyű, borzalmas háborúnak a szükségességét?”

– mondta Waters.

 

A CNN műsorvezetője, Michael Smerconish megvédte Zelenszkijt és Bident, mondván, hogy mindenért az orosz Vlagyimir Putyin a hibás.

Waters erre reagált:

Ez a háború alapvetően a NATO akciójáról és reakciójáról szól, amely egészen az orosz határig nyomult, amit megígérték, hogy nem tesznek meg.”

 

 

Roger Waters egy 2020-as interjúban hasonló vádakat fogalmazott meg Donald Trump akkori elnökkel szemben: Trumpot „zsarnoknak és tömeggyilkosnak” nevezte, és azt állította, hogy az elnök támogatói „bolondok poklává” változtatták az Egyesült Államokat.

 

Ez már csak azért is érdekes meglátás, mert Trump egyetlen egy háborút sem indított hivatali ideje alatt.

 

A szombati CNN-interjúban a 78 éves énekes azt is kijelentette, hogy

Tajvan Kína része, és hogy aki ezt nem hiszi el, az nem tanulmányozta kellőképpen a történelmet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére