Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A South Park is leoltotta a „transzformátorokat”

Ányos Miklós

2019.11.19. 07:28

Már a legújabb South Park-részben is kigúnyolják a transzszexuális sportolókat, akik férfi létükre a női sportolókkal versenyeznek.

A méltán népszerű és nem kevésbé humoros South Park bevallottan republikánus alkotói a huszonharmadik évad hetedik epizódjában gúnyolják ki a transznemű atlétákat, akik a könnyebb utat választják, így a női versenyeken indulnak.

A Board Girls című epizódban vezető szerepet játszik egy transzszexuális karakter, aki hasonlít a pankráció ikonjára, Randy Savage-re. A Savage-szerű karakter Heather Swanson néven elindul a Strong Woman versenyen. Swanson természetesen megnyeri az összes versenyszámot, és tovább küzd az általa transzfóbnak nevezett egyének és a női sporttársai ellen.

Végül, Swansont társasjátékban megalázza egy általános iskolás lánycsapat, akiket korábban a fiúk társasjátékklubjából rúgtak ki, és így saját csoportot indítottak. Swanson azt kifogásolja, hogy a lányok elleni verseny nem méltányos, mert ő férfinak született, ezáltal hátrányos helyzetben volt. Ezután rögtön csatlakozik is a fiúk klubjához.

Természetesen az LMBT-lobbi és a megélhetési jogvédők rögtön politikailag korrekt transzba és kétségbe estek az epizód láttán, és azonnal sivalkodni kezdtek hasonszőrű médiafelületeiken.

Néhány mozzanat az epizódból:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére