Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A spanyolok annyira nem félnek, hogy egyre több betontorlaszt telepítenek

Sümeghi Lóránt

2017.08.31. 17:28

Korábban beszámoltunk róla, hogy néhány nappal ezelõtt százezrek vonultak fel Barcelonában a "Nem félek" jelszót skandálva, miután a demonstrációt megelõzõ héten Katalóniában, két terrortámadásban tizenöten meghaltak. Az akkor többek által kritizált megmozdulás ellenére egyre több betontorlaszt emelnek a spanyol hatóságok.
BENIDORM, 17:28

Korábban beszámoltunk róla, hogy néhány nappal ezelőtt százezrek vonultak fel Barcelonában a "Nem félek" jelszót skandálva, miután a demonstrációt megelőző héten Katalóniában, két terrortámadásban tizenöten meghaltak. Az akkor többek által kritizált megmozdulás ellenére egyre több betontorlaszt emelnek a spanyol hatóságok.

Nagyon úgy tűnik, a gőgös nyugat-európai bátorság nem egészen őszinte, ugyanis hiába vonulnak fel Európa-szerte egyesek a terror bénító félelme ellen, a hatóságok nagyon másképp szemlélik a helyzetet. Nem is csoda, hiszen a terroristákat kevés dolog teszi boldogabbá, mint amikor látják:

az európai ember továbbra sem hajlandó leadni nagyképű világszemléletéből, továbbra is a szőnyeg alá akarja söpörni a valós veszélyekkel való megküzdést.

Azonban a spanyol hatóságok direktívái ennél kissé élelmesebbek, ezért szép lassan elkezdték a turistaövezeteket teleszórni betontorlaszokkal annak érdekében, hogy egy-egy gázolásos merényletet elkövetni akaró személy már ne tudjon tömegeket megölni. A kérdés az,

a spanyol, bátor tüntetők meddig mennek el, vajon el akarják-e majd távolítani a saját kormányuk által kirakott torlaszokat, mert azt már a meghátrálás jele volna.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére